Στη SMME 2018 η Marichem Marigases

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 19:09
UPD:19:17
www.marichem-marigases.com

Στη Seatrade Maritime Middle East 2018, τη μεγαλύτερη συνάντηση των ιθυνόντων της ναυτιλιακής βιομηχανίας, που λαμβάνει χώρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, φέτος από 29 έως 31 Οκτωβρίου, θα συμμετάσχει για άλλη μια φορά η Marichem Marigases.

Η Seatrade Maritime Middle East προσελκύει περίπου 8.000 συμμετέχοντες από 90 χώρες κάθε χρόνο, οι οποίοι «χρησιμοποιούν» την έκθεση ως πλατφόρμα προώθησης των επαγγελματικών συναλλαγών τους με πλοιοκτήτες, εφοπλιστές, διαχεριστές, ναυλωτές, διευθυντικά και ανώτερα στελέχη, καθώς και άλλους επαγγελματίες του τομέα που σχετίζονται με την προμήθεια εξοπλισμού και παροχή υπηρεσιών σε κλάδους σχετικούς με τη ναυτιλία και τους λιμένες, offshore βιομηχανίες, πετρελαιοβιομηχανίες και βιομηχανίες φυσικού αερίου.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να επισκεφθούν την έκθεση και να παρακολουθήσουν την τελετή βραβείων Seatrade Maritime. Υπάρχει, επίσης, δωρεάν πρόγραμμα διαλέξεων, με ομιλίες και συντονισμένες συζητήσεις από έναν μεγάλο αριθμό διεθνών εμπειρογνωμόνων του κλάδου.

Φέτος, η Marichem Marigases θα παρουσιάσει τη νέα σειρά των καινοτόμων προϊόντων της, F.O.T NEW GENERATION (FOT – ULS, FUELFLOW PPR, FOT C-100 NEW GENERATION, FOT 10 NEW GENERATION & FOT NEW GENERATION). Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων σχεδιάστηκε σε πλήρη συμμόρφωση με τους περιβαλλοντολογικούς κανονισμούς του ΙΜΟ (Διεθνούς Ναυτιλικού Οργανισμού) όσον αφορά τη μείωση εκπομπών οξειδίων του θείου, οι οποίοι θα τεθούν σε εφαρμογή από 01/01/2020 (2020 global Sulphur limit).

Από την 1η Ιανουαρίου 2020 το παγκόσμιο όριο περιεκτικότητας του καυσίμου σε θείο (Sulphur) θα πρέπει να περιοριστεί στο 0.5% m/m (mass by mass).

Με γνώμονα την προώθηση της περιβαλλοντολογικής συνείδησης σε όλα τα στάδια της παραγωγής, η Marichem Marigases έχει ήδη κατασκευάσει προϊόντα που, όχι μόνο πλήρουν τις προϋποθέσεις που υπαγορεύονται από τους διεθνείς κανονισμούς, αλλά προχωρούν ακόμα παραπέρα, αποτελώντας τη νέα γενιά καινοτόμων προϊόντων.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα