Εκπτώσεις σε εισιτήρια πτήσεων της Εgyptair

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 13:50
UPD:13:51
REUTERS/AMR ABDALLAH DALSH

Έκπτωση 20% στα εισιτήρια, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων για τις πτήσεις Αθήνα – Κάιρο, Αθήνα – Αλεξάνδρεια και Λάρνακα - Κάιρο, προσφέρει, για περιορισμένο χρονικό διάστημα ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου και μέλος της Star Alliance, η Εgyptair.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα, 17 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2018 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως και 30 Ιουνίου 2018.

Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει 35% έκπτωση στα εισιτήρια όλων των πτήσεων από την Αθήνα κι από την Λάρνακα προς όλους τους προορισμούς με ενδιάμεσο σταθμό το Κάιρο. Ειδικότερα, η έκπτωση ισχύει για όλες τις κατηγορίες θέσεων (Economy και Business).

Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 17 Μαΐου έως και 31 Μαΐου 2018 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν έως και 30 Ιουνίου 2018

Υπενθυμίζεται πως για τους επιβάτες των συγκεκριμένων κρατήσεων, αλλά και όλων των άλλων κρατήσεων, η Εgyptair προσφέρει:

  • σε όσους θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης
  • σε όσους παραμείνουν από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες
  • το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν σε ταξιδιωτικό πράκτορα ή στο www.egyptair.com.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα