Συνεργασία ΓΕΒ με Singular Logic

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 12:16
UPD:12:25
Elisseos Kontis

Tο Galaxy CRM της SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, επέλεξε η Γενική Εμπορίου & Βιομηχανίας ΑΕ για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών πωλήσεων και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης και της εμπειρίας των πελατών της.

Η ΓΕΒ ΑΕ διαθέτει ένα ευρύ πελατολόγιο 4.000 πελατών μεταξύ των οποίων είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες του κατασκευαστικού, ναυτιλιακού και πετρελαϊκού κλάδου, ενώ απευθύνεται σε μια εξαιρετικά απαιτητική αγορά που χρειάζεται εξειδίκευση, προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, αλλά και ταχύτατη και στοχευμένη απόκριση στις ανάγκες των πελατών της.

Το Galaxy CRM, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα συμβάλλει στον καλύτερο συντονισμό και στη δομημένη διαχείριση της πληροφορίας σε ό,τι αφορά το σύνολο των επαφών της επιχείρησης, ενισχύοντας τη δυνατότητά της να ανταποκρίνεται στοχευμένα στις ανάγκες των πελατών της.

Οι αυτοματοποιημένες ροές εργασιών θα επιταχύνουν τη δρομολόγηση της κάθε παραγγελίας μέσα από μια σειρά ελέγχων και εγκρίσεων διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την εφαρμογή σύνθετων τιμοκαταλόγων και εμπορικών πολιτικών, αλλά και των απαιτούμενων ελέγχων κερδοφορίας στην κάθε προσφορά.

Το λογισμικό θα χρησιμοποιείται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα διασυνδεθεί με το υπάρχον ERP. Η διοίκηση της ΓΕΒ ΑΕ θα έχει πρόσβαση στα σημαντικά δεδομένα με αναλυτικές αναφορές από κινητό ή tablet, μέσω της υπηρεσίας myGalaxy View, ενισχύοντας την αμεσότητα των αποφάσεων της.

ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα