Στις 25 Μαΐου η Ετήσια εκδήλωση Bravo Sustainability Awards 2017

Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 00:19
UPD:00:21

Στην Ετήσια εκδήλωση Bravo 2017 τίθεται ο  προβληματισμός: «Με ποιο όραμα, με ποιες πολιτικές και με ποιες πρωτοβουλίες μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο;».

Την Πέμπτη, στις 10.00 π.μ., διοργανώνεται η Ετήσια εκδήλωση των Bravo Sustainability Awards 2017 με θέμα «Δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την Ελλάδα του Αύριο». Κατά τη διάρκεια των Bravo Sustainability Awards 2017 θα παρουσιαστούν και θα αναδειχθούν οι πρωτοβουλίες και τα προγράμματα που αναπτύχθηκαν από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη χώρα μας.

Η ανάδειξη των Πρωτοβουλιών πραγματοποιήθηκε μέσω ενός καινοτόμου διαλόγου μεταξύ 200 κοινωνικών εταίρων και πάνω από 6.000 ενεργών πολιτών.

Στην Ετήσια εκδήλωση Bravo 2017 τίθεται ο  προβληματισμός: «Με ποιο όραμα, με ποιες πολιτικές και με ποιες πρωτοβουλίες μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο;».

Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση προσκαλούνται να απαντήσουν και να καταθέσουν τις απόψεις τους.

Ειδικότερα στο πάνελ διαλόγου που διοργανώνεται με συντονιστή το δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, των Θεσμικών Φορέων και της οικονομίας, συζητούν το  θέμα: «Μπορεί η Βιώσιμη Ανάπτυξη να αποτελέσει μοχλό επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας; Με ποιες πολιτικές και με ποιες πρωτοβουλίες;» 

Στο πάνελ διαλόγου συμμετέχουν οι κ.κ:

  • Στέργιος Πιτσιόρλας, Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης,
  • Κώστας Φωτάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας,
  • Ντόρα Μπακογιάννη,  Βουλευτής Α’ Αθηνών, Νέα Δημοκρατία,
  • Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος ΚΕΕΕ και ΕΒΕΑ,
  • Άλκης Δρακινός, Deputy Head of Greece, Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) στην  Ελλάδα και την Κύπρο,
  • Παναγιώτης - Αριστείδης Θωμόπουλος, Πρόεδρος, Εθνική Τράπεζα,
  • Ευστάθιος Τσοτσορός, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ, Ελληνικά Πετρέλαια
  • Στέφανος Θεοδωρίδης, Δ/νων Σύμβουλος, ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

Tα Bravo Sustainability Awards 2017 διοργανώνονται από το Qualitynet Foundation και υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δωρεάν δηλώνοντας συμμετοχή στο https://www.eventora.com/el/Events/Bravo-2017 ή να επικοινωνήσουν στο 210/6898594.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα