Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2016 ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 16:13
UPD:23:53

 Αθήνα 7 Απριλίου 2017

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ 2016 ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου στο κτίριο διοίκησης της Εταιρείας η παρουσίαση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων της ΕΥΔΑΠ σε εκπροσώπους της χρηματιστηριακής αγοράς.

 

Στην εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μπενίσης καθώς και ανώτερα στελέχη της Εταιρείας παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους. Στην συζήτηση που ακολούθησε δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο σημαντικό επενδυτικό πρόγραμμα της Εταιρείας που στοχεύει στην γεωγραφική επέκτασή της αλλά και στην οριστική λύση της αποχέτευσης στην Ανατολική Αττική με την κατασκευή νέων Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων.  Αναλύθηκαν οι στόχοι ο στρατηγικός σχεδιασμός η βελτίωση της εταιρικής λειτουργίας και ο εκσυγχρονισμός της Εταιρείας που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της ΕΥΔΑΠ για την περαιτέρω ανάπτυξη και αποτελεσματικότητα.

 

Ενημερώνεται το επενδυτικό κοινό ότι η παρουσίαση της Εταιρείας θα βρίσκεται αναρτημένη στον δικτυακό τόπο της ΕΥΔΑΠ (www.eydap.gr) στην ενότητα Σχέσεις με Επενδυτές.

 

 

 

 

 

 


www.eydap.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΔΑΠ

Σχολιασμένα