Συνεργασία των ΕΛΠΕ με το Μεταπτυχιακό στην Ενέργεια του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 19:23
UPD:20:17

Η συμφωνία που υπέγραψαν από τον Όμιλο των ΕΛΠΕ ο πρόεδρος  Ευστάθιος Τσοτσορός και από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ο διευθυντής του Μεταπτυχιακού καθηγητής Νικόλαος Φαραντούρης συνίσταται στην υποστήριξη ενός διεθνούς μεταπτυχιακού προγράμματος στην αγγλική.

Στρατηγική συνεργασία με στόχο τη διεύρυνση της επιστημονικής - ερευνητικής συνεργασίας ανάμεσα στον Όμιλο και το επιστημονικό δυναμικό του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Ενέργεια συμφώνησαν τα Ελληνικά Πετρέλαια και το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Η συμφωνία που υπέγραψαν από τον Όμιλο των ΕΛΠΕ ο πρόεδρος  Ευστάθιος Τσοτσορός και από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς ο διευθυντής του Μεταπτυχιακού καθηγητής Νικόλαος Φαραντούρης συνίσταται στην υποστήριξη ενός διεθνούς μεταπτυχιακού προγράμματος στην αγγλική με την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων που θα περιλαμβάνουν σεμιναριακές συνεδρίες, εκπαιδευτικές επισκέψεις, ερευνητικές εργασίες συνδεδεμένες με την αγορά της Ενέργειας και διδασκαλία στους χώρους λήψης των αποφάσεων, εντός και εκτός Ελλάδος, με έμφαση στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της ΝΑ Ευρώπης στην οποία δραστηριοποιείται ο Όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων.

Η επιλογή των φοιτητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η φοίτηση και η οργάνωση της έρευνας και διδασκαλίας, θα γίνεται με αυστηρά κριτήρια σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό του Πανεπιστημίου και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.  Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΠΕΣχολιασμένα