Σε νέες εξαγορές 25,3 εκατ. ευρώ προχώρησε η Εθνική Πανγαία

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 11:12
UPD:11:13
nbgpangaea.gr

Την ολοκλήρωση δύο νέων συναλλαγών, συνολικού ύψους 25,3 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ, επιβεβαιώνοντας την αυξημένη επενδυτική της δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα:

  • Απέκτησε το 100% των μετοχών της εταιρείας ΚΑΡΟΛΟΥ Α.Ε., ιδιοκτήτριας δύο ακινήτων στην Πάτρα (ένα εκ των οποίων είναι το γνωστό ξενοδοχείο με την επωνυμία «MOREAS BEACH»), τα οποία εκμισθώθηκαν προκειμένου να διαμορφωθούν και να λειτουργήσουν, από τον μισθωτή, ως ξενοδοχειακή μονάδα κλασσικού τύπου 116 δωματίων το πρώτο και ως ξενοδοχειακή μονάδα 48 επιπλωμένων διαμερισμάτων, απευθυνόμενων σε φοιτητές, το δεύτερο, έναντι συνολικού τιμήματος 3,7 εκατ. ευρώ.
  • Απέκτησε χαρτοφυλάκιο 9 εμπορικών ακινήτων (κυρίως καταστήματα και γραφεία), τα οποία βρίσκονται στην Ιταλία (Ρώμη, Γένοβα, κ.ά.), έναντι συνολικού τιμήματος 21,6 εκατ. ευρώ. Τα ακίνητα είναι εκμισθωμένα, μεταξύ άλλων, σε διεθνούς φήμης εταιρείες.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος, Αριστοτέλης Καρυτινός, επεσήμανε ότι οι παραπάνω συναλλαγές συνεχίζουν την αυξημένη επενδυτική δραστηριότητα της Πανγαία και σηματοδοτούν την είσοδό της, ως θεσμικού επενδυτή, σε κλάδους με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΠΑΝΓΑΙΑ

Σχολιασμένα