Συστήματα Sunlight: Στρατηγική συνεργασία με την Pepsi Ρωσίας

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 13:31
UPD:13:33

Στρατηγική συνεργασία με την Pepsi Ρωσίας ξεκίνησε η Συστήματα Sunlight, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, ενισχύοντας τη θέση της στην παγκόσμια αγορά παραγωγής συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας.

Η σχετική σύμβαση περιλαμβάνει την αρχική ανάθεση παραγγελίας 230 μπαταριών αντικατάστασης και βιομηχανικές μπαταρίες έλξης για περονοφόρα.

Ο Λάμπρος Μπίσαλας, διευθυντής Βιομηχανικών Πωλήσεων της Sunlight δήλωσε σχετικά, τα εξής: «Με τη νέα της συνεργασία, η SUNLIGHT αυξάνει σε σημαντικό βαθμό την έκθεσή της στην απαιτητική αγορά της Ρωσίας. Η SUNLIGHT διαθέτει ένα ξεκάθαρο εξαγωγικό προσανατολισμό, με το 98% της παραγωγής να διοχετεύεται στις διεθνείς αγορές.

»Για το σκοπό αυτό και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αυξανόμενων παραγγελιών που συνεπάγονται οι νέες συμφωνίες, επενδύουμε διαρκώς σε ανθρώπινο δυναμικό και συστήματα τεχνολογίας επιτυγχάνοντας διπλασιασμό της παραγωγής μας για το 2016 και ενισχύοντας την απασχόληση».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Sunlight κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως, στις μπαταρίες αντικατάστασης, ενώ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παραγωγείς βιομηχανικών μπαταριών έλξης για περονοφόρα.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα