Δωρεά Forthnet στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 19:06
UPD:19:09
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Η Forthnet, στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, δώρισε στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μία υπερσύγχρονη θερμοκοιτίδα μεταφοράς νεογνών και έναν ειδικευμένο διασώστη.

Η Fοrthnet, διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η στήριξη αυτή τη φορά, πραγματοποιήθηκε μέσω της κινητοποίησης των ίδιων των συνδρομητών της εταιρείας. Έτσι, με αφετηρία την 11η Νοεμβρίου 2015, με κάθε ενεργοποίηση Fοrthnet ή Nova e-bill από τους συνδρομητές της, η Fοrthnet προσέφερε 1 ευρώ στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η ανταπόκριση των συνδρομητών της εταιρείας ήταν άμεση και αποτελεσματική. Μέσα σε έξι μήνες οι εγγραφές των συνδρομητών Forthnet & Nova στην υπηρεσία e-bill έφτασαν τις 70.000 και αυτόματα μετατράπηκαν σε 70.000 ευρώ.

Ο Γρηγόρης Κατσογιάννης, Corporate Communication Director της Fοrthnet, μαζί με άλλα στελέχη της εταιρείας, βρέθηκε στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια και παρέδωσε στον κ. Κώστα Γιαννόπουλο, Πρόεδρο του οργανισμού, τη θερμοκοιτίδα για να εγκατασταθεί εντός κινητής μονάδας εντατικής θεραπείας νεογνών, καλύπτοντας παράλληλα τόσο το κόστος λειτουργίας της, όσο και το κόστος εργασίας ενός ειδικευμένου διασώστη.

Ο κ. Κατσογιάννης σχολίασε μεταξύ άλλων ότι η στήριξη των παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη βρίσκεται στο επίκεντρο της στρατηγικής της εταιρείας, στον πυλώνα δράσεων κοινωνικής συνεισφοράς σε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού της χώρας μας και έτσι θα συνεχίσει και στο μέλλον.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα