Τα «κόκκινα» δάνεια στη σύσκεψη του Συμβουλίου Εποπτείας Τραπεζών

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 16:28
UPD:16:30
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τη σύσκεψη είχαν συγκαλέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρμόδιος για την εποπτεία του χρηματοπιστωτικού συστήματος Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος (φωτ. αρχείου).

H κατάσταση στη λειτουργία των τραπεζών μετά την ανακεφαλαιοποίησή τους και το ζήτημα της διαχείρισης των «κόκκινων» δανείων συζητήθηκε στην άτυπη σύσκεψη του Συμβουλίου Εποπτείας Τραπεζών νωρίτερα στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πηγές από το οικονομικό επιτελείο, συζητήθηκε ακόμα η διεύρυνση της σύνθεσης του Συμβουλίου στο πλαίσιο της επικαιροποίησης του  Ν. 3723/2008, αρθρο 7, για την οποία θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση. 

Τη σύσκεψη είχαν συγκαλέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αρμόδιος για την εποπτεία του χρηματοπιστωτικού συστήματος Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Συμμετείχαν ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας και οι εκπρόσωποι του Δημοσίου στα Διοικητικά Συμβούλια των Τραπεζών.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα