ΕΛΠΕ: Συμμετέχει σε δημόσιο διαγωνισμό για την προμήθεια αεροπορικών καυσίμων

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 15:23
UPD:15:24
INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Στον διαγωνισμό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας για την προμήθεια αεροπορικού καυσίμου JP-8 (NATOF-34), προϋπολογισμού 14,9 εκατ. ευρώ, προτίθεται να συμμετάσχει η ΕΛΠΕ Α.Ε.

Ο σχετικός διαγωνισμός, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί μέσω του ΕΣΗΔΗΣ του ΓΕΑ, είναι προγραμματισμένος για τις 5 Απριλίου.

Τα ΕΛΠΕ προτίθενται επιπλέον, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, τους οποίους προκηρύσσουν φορείς του δημοσίου - και ενδεικτικά σε διαγωνισμούς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των εποπτευομένων οργανισμών και φορέων του, σε διαγωνισμούς ΟΤΑ, σε διαγωνισμούς ανωνύμων εταιρειών του ευρύτερου δημοσίου τομέα, ως και διαγωνισμούς της ΔΕΗ Α.Ε. και του Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε.) Α.Ε.

Για το λόγο αυτό, τα ΕΛΠΕ ζητούν από τις ανώνυμες εταιρείες – μετόχους, να προβούν στην ονομαστικοποίηση των μετοχών τους μέχρι φυσικού προσώπου, κατά την έννοια του ως άνω ΠΔ 82/1996 και να παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων τους.Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΠΕΣχολιασμένα