Χρηματοδότηση 510.000 ευρώ εξασφάλισε η ελληνική start-up Funkmartini

Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 11:15
UPD:11:19
FACEBOOK/Funkmartini.gr

Η Funkmartini είναι μια καινοτόμα υπηρεσία, που βοηθά τους χρήστες να κλείσουν γρήγορα και εύκολα online ραντεβού σε υπηρεσίες ομορφιάς σε κομμωτήρια, nail bars, κέντρα αισθητικής στην Αθήνα & την Θεσσαλονίκη. 

Νέα επένδυση, ύψους 510.000 ευρώ, εξασφάλισε η Funkmartini, νεοφυής ελληνική επιχείρηση στο χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της στην Ελλάδα καθώς και την δραστηριοποίηση της στην Κωνσταντινούπολη.

Από τον νέο γύρο χρηματοδότησης, το επενδυτικό fund VentureFriends συνείσφερε με 350.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 160.000 ευρώ καλύφθηκαν από διάφορους επενδυτές.

Η Funkmartini είναι μια καινοτόμα υπηρεσία, που βοηθά τους χρήστες να κλείσουν γρήγορα και εύκολα online ραντεβού σε υπηρεσίες ομορφιάς σε κομμωτήρια, nail bars, κέντρα αισθητικής στην Αθήνα & την Θεσσαλονίκη. Το Φεβρουάριο περισσότεροι από 3.000 χρήστες χρησιμοποίησαν τη Funkmartini για να ανακαλύψουν και να κλείσουν ραντεβού σε κάποια από τις 1.500 αξιολογημένες επιχειρήσεις ομορφιάς της πλατφόρμας.

Το VentureFriends fund, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, επενδύει σε δυνατές ομάδες που έχουν ήδη ένα προϊόν στο χώρο της τεχνολογίας με έμφαση στο χώρο των e-marketplaces, SAAS και e-commerce και έχουν τη φιλοδοξία να δημιουργήσουν διεθνείς εταιρείες, ηγέτες.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα