Η ανακεφαλαιοποίηση στη συνάντηση Όλγας Γεροβασίλη – κλιμακίου συνεταιριστικών τραπεζών

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 18:05
UPD:18:10
INTIME NEWS/ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Από την πλευρά της, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι οι συνεταιριστικές τράπεζες αποτελούν οικονομικό βραχίονα της τοπικής οικονομίας με σημαντικό ρόλο στη στήριξη της μικρομεσαίας περιφερειακής επιχειρηματικότητας (φωτ. αρχείου).

Θέματα που αφορούν τις συνεταιριστικές τράπεζες και η επικείμενη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης αντιπροσώπων της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.

Το κλιμάκιο της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της Ένωσης Νικόλαο Μυρτάκη, τον Γραμματέα Κωνσταντίνο Ζωνίδη, το μέλος Γεώργιο Δαλαμαρίνη και τον γενικό διευθυντή της συνεταιριστικής τράπεζας Ηπείρου, Βασίλη Τσουκανέλη, ενημέρωσε την κ. Γεροβασίλη για ζητήματα που απασχολούν την Ένωση.

Από την πλευρά της, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε ότι οι συνεταιριστικές τράπεζες αποτελούν οικονομικό βραχίονα της τοπικής οικονομίας με σημαντικό ρόλο στη στήριξη της μικρομεσαίας περιφερειακής επιχειρηματικότητας.

Επεσήμανε, επιπλέον, ότι οι συνεταιριστικές τράπεζες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγική ανασυγκρότηση.Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα