Στην Ελλάδα η 8η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας

Από τις 16 έως τις 22 Νοεμβρίου
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 18:06
UPD:18:11
www.esyne.gr

H ΟΕΣΥΝΕ έχει ως κύριο στόχο την οργανωμένη θεσμική παρέμβαση και στήριξη των νέων επιχειρηματιών απέναντι σε εθνικούς και διεθνείς φορείς, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων τους και τη στήριξη της εξωστρέφειάς τους προς την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί η 8η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (16-22 Νοεμβρίου), όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωση η Ομοσπονδία Συνδέσμων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ).

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας διοργανώνεται από το Παγκόσμιο Δίκτυο Επιχειρηματικότητας, με την υποστήριξη του ιδρύματος Kauffman.

Με εκδηλώσεις και συμμετοχή από 150 χώρες, με πάνω από 24.000 υποστηρικτές και πάνω από 7 εκατομμύρια παριστάμενους διεθνώς, αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια γιορτή για νέους επιχειρηματίες και δημιουργούς θέσεων εργασίας, που ιδρύουν επιχειρήσεις, με σκοπό να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, να στηρίξουν την οικονομική ανάπτυξη και να συμβάλουν στην επέκταση της ανθρώπινης ευημερίας.

Από την ίδρυσή της, το 2001, η ΟΕΣΥΝΕ έχει ως κύριο στόχο την οργανωμένη θεσμική παρέμβαση και στήριξη των νέων επιχειρηματιών απέναντι σε εθνικούς και διεθνείς φορείς, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων τους και τη στήριξη της εξωστρέφειάς τους προς την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.
 

Προτεινόμενα για εσάς

Σχολιασμένα