Έκθεση εταιρικής υπευθυνότητας εξέδωσαν οι Μύλοι Λούλη

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 11:50
UPD:11:51
loulismills.gr

Στην έκδοση της πρώτης έκθεσης εταιρικής υπευθυνότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα GRI G4 προχώρησε η εταιρεία Μύλοι Λούλη Α.Ε. φέτος, στο πλαίσιο της ανάληψης νέων πρωτοβουλιών για την εταιρική υπευθυνότητα.

Στην έκθεση καταγράφονται όλες οι ενέργειες και οι δράσεις που έχει υλοποιήσει η εταιρεία για την μέριμνα και εκπαίδευση των εργαζομένων, τη στήριξη της δοκιμαζόμενης κοινωνίας μας, την ενίσχυση της αγοράς και την προστασία του περιβάλλοντος. Πέραν της ευαισθητοποίησης σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα η εταιρεία τηρεί τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα για εκθέσεις αειφορίας.

Παράλληλα, για πρώτη φορά δημιουργήθηκε ένας θεσμός - η εβδομάδα εταιρικής υπευθυνότητας και εθελοντισμού - με στόχο τη μεγιστοποίηση της προσφοράς των εργαζομένων.

Από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου 2015, οι εργαζόμενοι της Μύλοι Λούλη ένωσαν τις δυνάμεις τους, προωθώντας τον εθελοντισμό. Οι δράσεις, στις οποίες συμμετείχαν 75 εργαζόμενοι, είναι οι ακόλουθες:

  • Καθαρισμός Δάσους Κουρή (ενός μοναδικού αισθητικού δάσους, με σπάνιο φυσικό πλούτο) στον Αλμυρό Μαγνησίας σε συνεργασία με την εθελοντική περιβαλλοντική ομάδα Αλμυρού «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»
  • Εθελοντική Εργασία στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου και προσφορά αλεύρων
  • Εθελοντική Αιμοδοσία με κινητή μονάδα στο εργοστάσιο του Κερατσινίου
  • Ξενάγηση των παιδιών των εργαζομένων και των παιδιών του Ιδρύματος Ορφανοτροφείου Βόλου στο εργοστάσιο της Σούρπης Μαγνησίας
  • Εθελοντική Εργασία στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθυμίου στο Κερατσίνι και προσφορά αλεύρων
  • Εθελοντική Αιμοδοσία με κινητή μονάδα στο εργοστάσιο της Σούρπης, Μαγνησίας

«Χάρη στην εξαιρετική συνεργασία των ανθρώπων της εταιρείας μας με αυτούς της εθελοντικής περιβαλλοντικής ομάδας Αλμυρού “ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ”, καθώς και με τη συμμετοχή των εθελοντών του Γραφείου Ε(θελω)ντή της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Βόλου και του Φιλανθρωπικού Κέντρου Ιερού Ναού Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου, καταφέραμε μέσα από αυτή την εβδομάδα να έρθουμε κοντά στον εθελοντισμό και να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τις δράσεις μας. Πλέον, η Εβδομάδα Εθελοντισμού για τους ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ θα αναδειχθεί, σε σημαντικό ετήσιο θεσμό. Έχοντας ως στόχο το όραμα της ανάπτυξης με κοινωνική υπευθυνότητα και τον σεβασμό στις αρχές μας και την παράδοσή μας, συνεχίζουμε προσηλωμένοι στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει», δήλωσε η Όλγα Μάνου, διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Προτεινόμενα για εσάς

Σχετικά σύμβολα

  • ΛΟΥΛΗ

Σχολιασμένα