Skip to main content

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά

Στο καλό, το καλύτερο είναι η τιμή

Μεγάλος λόγος γίνεται για τις τιμές στις καθημερινές μας ανάγκες και πραγματικά είναι κάτι που απασχολεί όλα τα νοικοκυριά.  Αλλά, τι γίνεται με τα βασικά είδη για το νοικοκυριό μας, όπως το γάλα, τα φρούτα, τα λαχανικά, τα ζυμαρικά, τα καθαριστικά; Η απάντηση ήρθε από την ΑΒ Βασιλόπουλος, που προχώρησε στη μείωση τιμών σε επιπλέον 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης, ενώ παρέχει εγγύηση χαμηλής τιμής σε 1.000 από αυτά, για πολλαπλές κατηγορίες προϊόντων.

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες! Οι τιμές στο ράφι πέφτουν σταθερά με όφελος στο καθημερινό μας καλάθι, για να βλέπουμε διαφορά σε κάθε μας απόδειξη.

Στο καλό, σίγουρα, το καλύτερο είναι η τιμή, αλλά εμείς επιμένουμε πως μας ενδιαφέρει, τόσο η ποιότητα, όσο και η ποικιλία. Η ΑΒ Βασιλόπουλος, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη μας εδώ και 85 χρόνια στην Ελλάδα, συνεχίζει να κάνει πράξη τις προσιτές αγορές για όλα τα βαλάντια, κρατώντας την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο. Μέσα από πολλές επιλογές προϊόντων είναι σημαντικό να βλέπεις τις τιμές να πέφτουν σταθερά και να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε ποιοτικά επώνυμα προϊόντα, αλλά και προϊόντα σε αποκλειστικότητα.

Οι δυσκολίες είναι αυξημένες και οι προκλήσεις στον οικογενειακό προϋπολογισμό καθημερινές, αλλά δεν λέμε, όχι, όταν στο καλό, το καλύτερο είναι η τιμή και έχεις να διαλέξεις μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε εγγυημένη ποιότητα!