Skip to main content

Σελίν Ντιόν: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 3,5 χρόνια

Συγκίνηση και θαυμασμός για την τραγουδίστρια που έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Stiff Person

Ενώ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πριν από λίγες ημέρες και μετά από 3,5 χρόνια από τη μέρα που διαγνώστηκε με το σύνδρομο Stiff person, η Καναδή τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν άφησε άναυδους τους πάντες, ανεβαίνοντας στη σκηνή για να τραγουδήσει.

Την περασμένη εβδομάδα η τραγουδίστρια των μεγαλύτερων επιτυχιών του καιρού μας, όταν βγήκε για να παρακολουθήσει έναν αγώνα χόκεϊ μεταξύ των Vegas Golden Knights και των Montreal Canadiens, αποφάσισε να πάρει το μικρόφωνο και να μοιραστεί μία καλή στιγμή της με όλους όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο.

Σύμφωνα με την Chantal Machabée, αντιπρόεδρο επικοινωνίας της ομάδας χόκεϊ των Canadiens, η Ντιόν έδειχνε αληθινά ευτυχισμένη εκείνη τη στιγμή. «Ξέρω ότι έχει καλές και όχι τόσο καλές μέρες, αλλά αυτή ήταν μια πολύ καλή μέρα. Έχει περάσει πολλά, και το να την βλέπεις έτσι και να χαμογελάει και να είναι τόσο χαρούμενη… είναι εκπληκτικό», αποκάλυψε η Machabée για την Dion.

Κατά τη διάρκεια της σπάνιας αυτής εκδρομής και της πρώτης δημόσιας εμφάνισής της μετά από χρόνια, ο θρύλος της μουσικής «μιλούσε, γελούσε, περνούσε καλά. «Ηταν μία απίστευτη στιγμή. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα», πρόσθεσε η Machabée.

Στις 30 Οκτωβρίου, η Dion μπήκε στα αποδυτήρια της T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας για να χαιρετήσει την ομάδα της πατρίδας της. Οι παίκτες με σεβασμό υποδέχθηκαν την ερμηνεύτρια μαζί με τους γιους της René-Charles, 22 ετών, και τα δίδυμα Eddy και Nelson, 13 ετών και αντάλλαξαν χειραψίες και ένθερμα μηνύματα.

Αφού η Ντιόν ολοκλήρωσε την επίσκεψή της, η Machabeée μοιράστηκε φωτογραφίες μαζί με την ερμηνεύτρια του “I’m Alive” στο Instagram. «Είχαμε μια όμορφη επίσκεψη στο παιχνίδι στο Λας Βέγκας χθες. Ευχαριστούμε @celinedion για τη γενναιοδωρία σου. Όλη η ομάδα είναι τόσο χαρούμενη που γνώρισε τόσο εσένα όσο και την οικογένειά σου», έγραψε χαρακτηριστικά.