Skip to main content

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Πίτσιος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 92 ετών ο ηθοποιός, Κώστας Πίτσιος. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 10 το πρωί στο κοιμητήριο της Σταμάτας.

Ο γνωστός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και πρώτος σύζυγος της Μάρθας Βούρτση άφησε την τελευταία του πνοή στις 28 Αυγούστου. Την είδηση έκανε γνωστή με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Αναλυτικότερα, ο κ. Μπιμπίλας με την ιδιότητα του προέδρου του ΣΕΗ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του ηθοποιού, ενώ στη λεζάντα έγραψε δύο λόγια για αυτόν. Ανακοίνωσε ακόμα πως η κηδεία του Κώστα Πίτσιου θα γίνει την Πέμπτη 31 Αυγούστου στο κοιμητήριο της Σταμάτας στις 10 το πρωί.

H ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα 


«Ένας ακόμα συνάδελφός μας έφυγε από κοντά μας στα 92 του χρόνια στις 28 Αυγούστου. Ο Κώστας Πίτσιος, αθόρυβος καλλιτέχνης, μαθητής του Κουν, που έπαιξε χαρακτηριστικούς ρόλους σε 15 ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου της δεκαετίας του ’60, πρώτος σύζυγος της Μαρθας Βουρτση και μετά και ως τώρα της Εύας Φρυδάκη, αδελφικός φίλος και στενός συνεργάτης του σπουδαίου οπερατέρ Νίκου Καβουκίδη, μαζί ίδρυσαν εταιρεία παράγωγης με μεγάλη δράση. Εμφανίστηκε σε 2 σπουδαίες ταινίες προάγγελους του νέου ελληνικού κινηματογράφου την ΛΗΣΤΕΊΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΆ και ΚΙΕΡΙΟΝ. Η εξοδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 10 το πρωί από το κοιμητήριο της Σταμάτας. Καλό ταξίδι».