Skip to main content

Η ΕΠΟ συζητά (και) με Αυστραλία για τον τελικό του Κυπέλλου

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα ξεκινήσει επαφές με την πλευρά της Αυστραλίας, ενώ συζητά και με την Κρίσταλ Πάλας για την έδρα διεξαγωγής του τελικού.

Συζητήσεις (και) με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας έχε ξεκινήσει η ΕΠΟ, διερευνώντας την πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας στη μακρινή χώρα.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που θα ήθελε ο φετινός τελικός να διεξαχθεί στο εξωτερικό, γνωστοποίησε ότι εισέπραξε θετική απάντηση από τους Αυστραλούς, ενώ επαφή έχει γίνει και με την Κρίσταλ Πάλας, για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός στην Αγγλία.

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας. Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο γήπεδό της.»