Skip to main content

Στο Προεδρικό Μέγαρο η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για τις καθιερωμένες ευχές στην ΠτΔ

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS

Το πρωί η κ. Σακελλαροπούλου παρέστη στη δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών

Μέλη της πολιτικής, εκκλησιαστικής ηγεσίας και της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων πέρασαν το μεσημέρι το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου προκειμένου να απευθύνουν τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS

Η κ. Σακελλαροπούλου, στις 11 το πρωί παρέστη στη δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών. Την δοξολογία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος.

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS

Στην Πρόεδρο ευχήθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, κ. Ιερώνυμος, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Πικραμμένος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Πιερρακάκης,, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Σκανδαλίδης, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρώην αντιπρόεδρος Γιάννης Δραγασάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γεώργιος Πατούλης, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, οι πρόεδροι των ανωτάτων δικαστηρίων, οι μητροπολίτες, Λαοδικείας Θεοδώρητος, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη, Γουινέας Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, ο Αρχιεπίσκοπος των εν Αθήναις Καθολικών, Θεόδωρος Κοντίδης, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη κ,α.

Ακολούθως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Προεδρική Φρουρά.