Skip to main content

Απολαύστε μοναδικές ευκαιρίες επιβράβευσης, σε κάθε σας καλοκαιρινή αγορά με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας

Τώρα που το καλοκαίρι είναι στα καλύτερά του, αυτό που θέλουμε περισσότερο είναι απόλαυση, χαλάρωση και διασκέδαση. Βόλτες στην πόλη, διακοπές στα νησιά, ταξίδια και shopping είναι μόνο μερικά από όσα προγραμματίζουμε. Πώς όμως μπορούμε να αναζητήσουμε διαμονή, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και να προμηθευτούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την παραλία εξασφαλίζοντας επιπλέον προνόμια; Mε το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας!

Με το go4more κερδίζουμε πόντους τους οποίους εξαργυρώνουμε πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου για τις αγορές μας σε περισσότερες από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Δωμάτιο, εισιτήρια, αυτοκίνητο, και φύγαμε για διακοπές

Από 01/07 έως και 25/07, κλείνοντας ξενοδοχείο από το ekdromi.gr, κερδίζουμε το 15% της αξίας της σε go4more πόντους, καθώς και 1 δωρεάν διανυκτέρευση σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Από 01/07 έως και 15/08, κλείνοντας τα ακτοπλοϊκά μας εισιτήρια κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από το call center της Minoan Lines ή από το ebooking.minoan.gr για την Κρήτη ή για τις Κυκλάδες με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, επωφελούμαστε με κέρδος έως 10% σε go4more πόντους. Αλλά και για όσους θέλουν να ανακαλύψουν μοναδικούς κρυμμένους θησαυρούς στον προορισμό της επιλογής τους, μπορούν να μετακινηθούν εύκολα νοικιάζοντας αυτοκίνητο από την AVIS ή την BUDGET και να κερδίσουν το 15% της αξίας σε go4more πόντους. Ισχύει από 27/06 έως 31/07/2022.

Και,  το go4more προβλέπει ακόμα και για τη βενζίνη που απαιτείται. Για όλον τον Ιούλιο, από Παρασκευή έως και Δευτέρα, αγοράζοντας καύσιμα αξίας 30€ και άνω από επιλεγμένα πρατήρια Shell, επωφελούμαστε με κέρδος 5% σε go4more πόντους με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ή κέρδος 3% με τις χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.

Επιπλέον, από 15/07 έως και 31/07 για αγορές καλλυντικών από το online φαρμακείο centralpharmacy.gr, υπάρχει όφελος με κέρδος 15% σε go4more πόντους με πιστωτική κάρτα ή κέρδος 10% σε go4more πόντους με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Στη λίστα των προφορών περιλαμβάνονται και τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στην παραλία από ένα κατάστημα Public ή το public.gr και κέρδος το 30% της αξίας τους σε go4more πόντους. Ισχύει από 10/07 έως και 12/08/2022.

Το πρόγραμμα go4more είναι ανοιχτό για όσους έχουν χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και η ενημέρωση γίνεται εύκολα και γρήγορα στο https://www.nbg.gr/el/go4more, στην ειδική εφαρμογή του go4more για smart phones (iOS ή Android), μέσω του Digital Banking, σε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (είτε πραγματοποιήσεις αγορά είτε όχι), καθώς και μέσω του Κέντρου Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Τράπεζας καλώντας στο +30 210 48 48 484 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.