Skip to main content

Μακόλεϊ Κάλκιν: Ο πρωταγωνιστής του «Μόνος στο Σπίτι» μεγάλωσε και έχει ανησυχίες

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν ανακοίνωσε τη συμμετοχή του σε μια σειρά ντοκιμαντέρ για τις ανησυχίες του, τώρα που έγινε μεσήλικας.

Η σειρά ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Macaulay Culkin’s Midlife Crisis», δηλαδή η κρίση μέσης ηλικίας του Μακόλεϊ Κάλκιν, είναι μία συνεργασία με την Lightbox, την εταιρεία παραγωγής πίσω από το ντοκιμαντέρ του HBO για την Τίνα Τάρνερ, «Tina».

Η σειρά θα δείχνει τον πρωταγωνιστή τού «Μόνος στο Σπίτι» να διερωτάται τι μπορεί να κάνει ένα άτομο κάποιας ηλικίας σε μία κοινωνία που έχει εμμονή με τη νεανικότητα. «Τι είναι η επιτυχία στη μέση ηλικία και πώς τη μετράμε; Πώς διασφαλίζουμε ότι το αχαλίνωτο πάθος δεν θα γίνει λείψανο της νιότης μας;»

Η εκπομπή εμπνεύστηκε από το viral tweet του Κάλκιν, τον Αύγουστο του 2020, για τον εορτασμό των 40ών γενεθλίων του. «Γεια παιδιά, θέλετε να αισθανθείτε γέροι; Είμαι 40», έγραψε. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι συνιδρυτές της Lightbox, Simon Chinn και Jonathan Chinn, μαζί με τη μάνατζερ του Κάλκιν, Emily Gerson Saines, η οποία έχει υπηρετήσει ως εκτελεστικός παραγωγός στο Tokyo Vice και στο Blindspotting.

Σε δήλωσή του, ο ηθοποιός έχει ευχαριστήσει το Lightbox, που του θύμισε την ηλικία του. «Νομίζω ότι θα πρέπει απλώς να κάνουμε μια εκπομπή για αυτό. Έχει νόημα» είπε.

Οι συμπαραγωγοί του Lightbox δήλωσαν από την πλευρά τους: «Ο Μακ παραμένει εμβληματικός και αγαπητός όσο ποτέ, κάνει αίσθηση στα social media, είναι επιχειρηματίας στο Διαδίκτυο και εργατικό μέλος της tribute band για τους Velvet Underground, με θέμα την πίτσα.

Παρά τη θρυλική του ιδιότητα, όπως και οι υπόλοιποι από εμάς, πρέπει να αντιμετωπίσει τι σημαίνει να είσαι ένας κανονικός μεσήλικας, με μια σύζυγο και ένα παιδί που σύντομα θα γίνει στην ίδια ηλικία που ήταν, όταν εκείνος έγινε ένας τεράστιος παγκόσμιος σούπερ σταρ. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε σε αυτό το υπέροχο project για την κρίση της μέσης ηλικίας».