Skip to main content

Στη Seajets πέρασε το Superferry II

Με την παράδοση του επιβατηγού-οχηματαγωγού Superferry II ολοκληρώθηκε η επιχειρηματική συμφωνία που προέβλεπε την πώληση τεσσάρων πλοίων της ακτοπλοΐας από τη Golden Star Ferries των αδελφών Στεφάνου στη Seajets του Μάριου Ηλιόπουλου.

Σε ανακοίνωσή της, η Golden Star Ferries επισημαίνει ότι μεταβιβάστηκαν κατά σειρά τα ταχύπλοα Superrunner, Supercat,  Superspeed και το επιβατηγό-οχηματαγωγό Superferry II.

«Ιδιαίτερα για το Superferry II, η συγκίνηση για την αποχώρησή του από τον στόλο μας είναι μεγάλη, καθώς ο επί 28 χρόνια “θρύλος” της γραμμής Ραφήνας-Άνδρου-Τήνου-Μυκόνου αποτέλεσε το βασικό ερέθισμα για την ενασχόληση των αδελφών Δημήτρη και Γιώργου Στεφάνου με την ακτοπλοΐα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, η οποία επίσης εύχεται στον νέο πλοιοκτήτη κ. Ηλιόπουλο να είναι πάντα καλοτάξιδα.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Golden Star Ferries παραμένει ενεργή στον χώρο της ακτοπλοΐας με το ταχύπλοο Superexpress και το Superferry. Παράλληλα, σχεδιάζει το μέλλον, σύμφωνα με τις ανάγκες των νησιών που συνδέει από το λιμάνι της Ραφήνας.