Skip to main content

Η Θέλτα άλωσε το «Καμπ Νου»

Νέο σοκ για την Μπαρτσελόνα, που μία εβδομάδα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-3) έχασε απόψε για δεύτερη συνεχή φορά, αυτή τη φορά στο «Καμπ Νου» από τη Θέλτα με 0-1 και από πρώτη βρέθηκε στην τρίτη θέση στην Πριμέρα Ντιβισιόν!

Το γκολ της ομάδας από τη Γαλικία, που «σκότωσε» τους Καταλανούς στο γήπεδό τους, σημείωσε ο Λαριβέι στο 55ο λεπτό. Η παρατεταμένη «αφλογιστία» του Μέσι κοστίζει ακριβά στην Μπαρτσελόνα, που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει το επιθετικό παιχνίδι της στον Αργεντινό άσο.

Νωρίτερα, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με στιλ από το «Νουέβο Λος Κάρμενες» συντρίβοντας τη Γρανάδα 4-0, στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική και σε συνδυασμό με την ήττα της «αιώνιας» αντιπάλου της έμεινε μόνη πρώτη. 

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο «σεληνιασμένος» Κριστιάνο Ρονάλντο, για να σκοράρει άλλα δύο γκολ ο Χάμες Ροντρίγκες (31΄, 87΄) κι ένα ο Μπενζεμά (54΄).

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται από σήμερα η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης, που νίκησε στο «Βιθέντε Καλντερόν» την Κόρντομπα   4-2 με αυτογκόλ του Λούσο στο 43΄ και γκολ των Γκριζμάν (58΄), Μάντζουκιτς (62΄) και Ραούλ Γκαρσία (80΄), ενώ και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων σημείωσε στο 53΄ και το 87΄ ο Γκιλάς.

Στον τελευταίο αγώνα του Σαββάτου, η Μάλαγα νίκησε μέσα στο «Ανοέτα» τη Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0 χάρις στο γκολ του Χουάνμι στο 72ο λεπτό, αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα της Ανδαλουσίας στην έβδομη θέση με 18 βαθμούς και άφησε τους Βάσκους στους έξι, δηλαδή μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.