Skip to main content

Super League: Μοιρασιά στη Ριζούπολη

Ισόπαλο με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκε και το δεύτερο σημερινό (25/11) παιχνίδι της Super League, ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τη Λαμία στη Ριζούπολη, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, με τον Βουό στο 9΄ να χάνει στο τετ α τετ με τον Τσόβιτς, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε την πρώτη ευκαιρία της στο 15΄, με την προβολή του Αλμπάνη στη σέντρα του Κοντοέ να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε την ατομική προσπάθεια αλλά σταμάτησε στον Παπαδόπουλο, ενώ στο 34΄ ο Ασίγκμπα απομάκρυνε επί της γραμμής το πλασέ του Μάατσι.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Κονέ στο 59΄, Αλμπάνη στο 67΄ και Κύργιας στο 84΄, αλλά ενώ όλα έδειχναν ότι οδεύουμε σε «λευκή» ισοπαλία, όλα άλλαξαν στο τελευταίο τρίλεπτο.

Στο 88΄ ο Ελμπάζ απέφυγε και τον Παπαδόπουλο και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Όμο βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Κύργια, ο Στυλιαράς έδειξε την άσπρη βούλα και ο Πίτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ από τα 11 μέτρα.