Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΒΟΥΣΗΣ

Είναι επαγγελματίας στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων με πολύχρονη εμπειρία. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και πτυχίου MSc με ειδίκευση στην Ασφάλεια Ψηφιακών Συστημάτων. Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων Ασφαλείας του Πανεπιστημίου Πειραιά, με ειδίκευση σε μεθοδολογίες κοινωνικής μηχανικής (social engineering) και διείσδυσης σε ψηφιακές υποδομές και δίκτυα. Από το 2006 εργάζεται στον τομέα της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων (ΙΤ Security) με υλοποιήσεις και έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό (Αμπού Ντάμπι, Κατάρ, Ομάν,  Αρμενία) σε υποδομές ναυτιλιακών εταιριών, τραπεζών, φαρμακευτικών εταιρειών, αεροπορικών εταιριών και τηλεπικοινωνιακών παρόχων, κ.α. Από το 2009 ασχολείται με τη διαχείριση της ιστοσελίδας Secnews.gr. Έχει διοργανώσει μεγάλο αριθμό εκδηλώσεων ethical hacking, συμπεριλαμβανομένου του διαγωνισμού EthiHak, του πρωτοποριακού διαγωνισμού live hacking, υπό την αιγίδα του μεγαλύτερου συνεδρίου για την ασφάλεια δικτύων στην Ελλάδα (Infocom Security). Διαθέτει πληθώρα πιστοποιήσεων (ISO 27001 Lead Auditor,  IBM Cloud Solutions, VMware VTSP, VMware Strategy, Virtualization Data Center, αρχιτεκτονική λύσεων vSphere, διαχείριση vCenter, VMware VSP Virtualization, VMware Architecture IT, Software-Defined Data Center, vCloud Air, Business Mobility). Είναι partner στην εταιρεία TRUST INFORMATION TECHNOLOGIES (TRUST-IT).

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή

προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Όλα τα σεμινάρια μπορούν να διεξαχθούν και ως ενδοεπιχειρησιακά στην εταιρεία σας σε διάρκεια και χρονικό διάστημα που επιλέγετε εσείς σε συνεννόηση με τον εκάστοτε εισηγητή.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2105198264.