Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ

Ο Κυριάκος Κουνάνης σπούδασε Μαθηματικά για επιχειρήσεις & Οικονομικά (BSc Business Mathematics & Economics, Manchester) ενώ συνέχισε με σπουδές σε Business Management, Sales Management & εξειδίκευση στο Digital & Social Marketing. Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, οι εξειδίκευσή του στα Social & Digital Media δεν σταματά ποτέ!
Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές και Ελληνικές εταιρίες όπως Citibank, Delta Post, Timecenter, ANT 1, MAD TV, στον τομέα του Digital Marketing, Area Sales Management & Project Management, καθώς επίσης και ως εκπαιδευτής / σύμβουλος σε θέματα Digital Media Marketing.
Σήμερα είναι Partner & Digital Media Marketing Director στην εταιρία WeThePeople, μια κολεκτίβα από καλλιτέχνες και επιστήμονες που ένωσαν το όραμα τους το 2010 για την δημιουργία μιας εταιρίας με καινοτόμες ιδέες τόσο στο δημιουργικό όσο και στο τομέα Marketing, Offline & Online.

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή

προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Όλα τα σεμινάρια μπορούν να διεξαχθούν και ως ενδοεπιχειρησιακά στην εταιρεία σας σε διάρκεια και χρονικό διάστημα που επιλέγετε εσείς σε συνεννόηση με τον εκάστοτε εισηγητή.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2105198264.