Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΛΙΑΖΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ο Παλαιολόγος Λιάζος γεννήθηκε το 1952 στο Καστράκι Γορτυνίας Αρκαδίας, είναι έγγαμος και πατέρας 1 παιδιού. Είναι Απόφοιτος του Α΄ Πρότυπου Γυμνασίου Αρρένων Αθηνών και πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (ΑΒΣΠ - νυν Πανεπιστήμιο Πειραιά).

Από το 1973 μέχρι το 1991 εργάστηκε ως Λογιστής, Διευθυντής Λογιστηρίου, Δ/ντής Διοικητικών Υπηρεσιών (Προσωπάρχης), Υπεύθυνος Κοστολόγησης, Υποδιευθυντής Εργοστασίου, μεγάλων  επιχειρήσεων και  είχε συμβάλει στην ανάπτυξη  αυτόνομης Αναλυτικής Λογιστικής Εκμεταλλεύσεως (ΑΛΕ) από το 1980 ήτοι ομάδα 9 ΕΓΛΣ. Από το 1991 μέχρι σήμερα ασχολείται ως Φοροτεχνικός Α΄ τάξεως και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε εργασιακά και φορολογικά θέματα, διατηρώντας γραφείο ελεύθερου επαγγελματία και συνεργάζεται με διάφορες μεγάλες επιχειρήσεις.

Παράλληλα συνεργάζεται ως εισηγητής σε Εργασιακά, Οικονομικά – Φορολογικά Σεμινάρια, που διοργανώνουν ιδιωτικές εταιρείες εκπαίδευσης και Ενώσεις Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών της χώρας με εξειδίκευση σε θέματα:

  • Εργασιακά – Ασφαλιστικά, Μισθοδοσίας προσωπικού
  • ΚΒΣ - ΚΦΑΣ
  • Διακίνησης – Τιμολόγησης, Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης
  • Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ)
  • Transfer Pricing
  • Αναλυτική Λογιστική Εκμετάλλευσης, Λογιστική αποθηκών, κοστολόγησης
  • Θέματα Οικονομικά κι εργασιακά για μη Ειδικούς και Πιστωτικού Κινδύνου, Z- SCORE

Είναι επιστημονικός συνεργάτης των Labor & Tax Advisors και συνεργάτης με άρθρα – μελέτες σε περιοδικά & εφημερίδες. Έχει εκδώσει τα κάτοθι:

  1. «Μισθοδοσία Προσωπικού, Πρακτικός Οδηγός» (2 εκδόσεις) 2η έκδοση 2009 και υπό έκδοση η 3η έκδοση
  2. «ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ» 2008, μαζί με την Δικηγόρου Αιμιλία Μπρούζου, από τις εκδόσεις ΚΙΝΗΤΡΟΝ ΕΠΕ
  3. Υπό έκδοση: «Πρακτικός Οδηγός ΦΠΑ και θέματα Τιμολόγησης»

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή

προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Όλα τα σεμινάρια μπορούν να διεξαχθούν και ως ενδοεπιχειρησιακά στην εταιρεία σας σε διάρκεια και χρονικό διάστημα που επιλέγετε εσείς σε συνεννόηση με τον εκάστοτε εισηγητή.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2105198264.