Οι εισηγητές μας

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ στο πλαίσιο της διοργάνωσης των σεμιναρίων συνεργάζεται με εισηγητές, διακεκριμένους επιστήμονες και καταξιωμένα στελέχη στον τομέα που δραστηριοποιούνται με στόχο το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα παρεχομένων γνώσεων.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΡΙΤΗΣ

Ο Γεώργιος Ζερίτης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μετεκπαίδευση στο Strathclyde Business School της Γλασκώβης – MBA in Corporate Strategy & Finance – και στο Cambridge Judge Business School – Certificate in General Management – στους τομείς Strategy, Performance Management, Corporate Investment και Organizational Innovation. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στους χώρους Sales, Operations, Marketing, και International Business Development ταχυκίνητων καταναλωτικών και βιομηχανικών προϊόντων, έχοντας εκτεταμένη δραστηριότητα σε έναν ευρύ αριθμό διεθνών αγορών.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του συνεργάστηκε, με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό, με διεθνοποιημένες Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις από τους τομείς της μεταποίησης (FMCG, B2B) και του εμπορίου (B2B, EPC), αναλαμβάνοντας διοικητικούς ρόλους και υπευθυνότητες επίτευξης, και διαχείρισης οικονομικών αποτελεσμάτων σε επίπεδο επιχειρηματικής μονάδας, χώρας και region.
Εργάστηκε ως business expatriate για αρκετά χρόνια σε χώρες της κεντρικής και Ν.Α Ευρώπης όπου, ως Management Team member, είχε hands on συμβολή σε επιτυχημένα reengineering & turn around projects ηγέτιδων στους κλάδους τους βιομηχανιών, αναλαμβάνοντας το στήσιμο των εξαγωγικών τους τμημάτων καθώς και την αναδιοργάνωση - διοίκηση των εμπορικών τους διευθύνσεων. 
Διετέλεσε Σύμβουλος Διοίκησης εξωστρεφών επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο Ηνωμένο Βασίλειο σε θέματα New Businesses Strategy & Development, Operations & Export Sales Optimization, Distribution Channels Selection & Management, συνεισφέροντας στην επιτάχυνση της ανάπτυξής τους και στην επέκταση της γεωγραφικής κάλυψης των δραστηριοτήτων τους.
Υπό την εκάστοτε ιδιότητά του, συνεργάστηκε δημιουργικά με στελέχη διαφορετικής πολιτισμικής και επιχειρηματικής κουλτούρας, εκπαιδεύοντάς τα στις προκλήσεις των πωλήσεων και στις ιδιαιτερότητες του «επιχειρείν εκτός συνόρων», δημιουργώντας και αναπτύσσοντας ομάδες υψηλών επιδόσεων.
Υπέρμαχος της «Συνεχούς Αυτοβελτίωσης» και της «Δια Βίου Μάθησης» συνεργάζεται με διακεκριμένες ιδιωτικές εταιρείες εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων ως Πιστοποιημένος Εισηγητής στα μητρώα Εισηγητών του Προγράμματος 0,24% του ΛΑΕΚ στις θεματικές ενότητες International Marketing & Exports, Pricing, Corporate Finance, Value-based Marketing.
 

δείτε τη λίστα σεμιναρίων του εισηγητή