Skip to main content

Ο Μπέιλ κοστίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης 88.000 ευρώ το λεπτό

Ο Γκάρεθ Μπέιλ στα πρώτα χρόνια της καριέρας του στην Ρεάλ Μαδρίτης συνέδεσε το όνομά του με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες των Μαδριλένων, πέτυχε κάποια ιστορικής σημασίας γκολ αλλά τα τελευταία χρόνια είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας και δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να αποχωρήσει από τους μερένχες. Σε απλά ελληνικά… κάθεται πάνω στο συμβόλαιό του και συντηρεί μία κατάσταση, η οποία δεν συμφέρει ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και τον σύλλογο.

Κάθε λεπτό ήταν… χρυσός

Ο Μπέιλ έχει να αγωνιστεί 140 ημέρες με την φανέλα της Ρεάλ. Από το τέλος του καλοκαιριού. Συνολικά έχει παίξει 232 λεπτά στην Εθνική Ουαλίας και μόλις 193 υπό τις οδηγίες του Κάρλος Αντσελότι. Ο διεθνής εξτρέμ είναι συνήθως εκτός λόγω μυικών τραυματισμών και όταν νιώθει την παραμικρή ενόχληση, προτιμά να μην συμμετέχει στις προπονήσεις.

Το συμβόλαιό του αγγίζει τα 17 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και αν διαιρέσουμε αυτό το ποσό με τα 193 λεπτά του Μπέιλ, ο ποδοσφαιριστής κοστίζει στην ομάδα του 88.000 ευρώ για κάθε αγωνιστικό λεπτό! Αποτέλεσμα που δείχνει το πόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό βραχνά αποτελεί για την Ρεάλ η συνεργασία με τον 33χρονο άσο.

Πρόβλημα και για την Εθνική Ουαλίας

Από τις 24 μέχρι τις 29 Μαρτίου θα κριθούν τα τελευταία εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ μέσα από την διαδικασία των play offs. Η Ουαλία θα βρει απέναντί της. την Σκωτία και ο Μπέιλ εξακολουθεί να αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για το. αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Αν συνεχίσει, όμως, να μην παίζει, αν συνεχίσει να είναι τραυματίας, δεν θα μπορέσει να παρουσιαστεί  στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το ενδεχόμενο ενός δανεισμού είναι πάντα πιθανό αν και στην Ισπανία θεωρούν πως το πρόβλημα δεν είναι η Ρεάλ αλλά ο τρόπος που ο Μπέιλ αντιλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια της καριέρας του.