Skip to main content

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Πολάκης με το απαράδεκτο ύφος του ξιφουλκεί κατά πάντων

Επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον ότι «με το γνώριμο απαράδεκτο για το αξίωμα που φέρει ύφος, ξιφουλκεί κατά πάντων».

Όπως υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ πρόκειται για δοκιμασμένο τρόπο «να θολώνεις νερά για να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου για τις 150 κλίνες στις κλειστές ΜΕΘ ενώ η γρίπη είναι σε έξαρση και πολλοί συνάνθρωπο μας χάνουν τη ζωή τους».

«Για τους διορισμούς γιατρών και νοσηλευτών που όλο αναγγέλλονται και δεν γίνονται, για το Δημόσιο Σύστημα Υγείας που βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάρρευση» σημειώνεται σε ανακοίνωση.

«Η ιστορική συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην υγεία με τη δημιουργία του ΕΣΥ, δεν αμφισβητείται από κανέναν» υπογραμμίζει το κόμμα και προσθέτει ότι ο λαός δεν θέλει όμως άλλες σκιαμαχίες με το παρελθόν. Απαιτεί από την Κυβέρνηση, λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε καθημερινά.

«Εάν γινόταν κάτι τέτοιο δε θα χρειαζόταν να έρθει η Guardian για να πέσουν τα φώτα σε όσα τόσες φορές έχουμε καταγγείλει» αναφέρει κλείνοντας.