Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: Με Πανιώνιο στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Με τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, στο πλαίσιο της οποίας σήμερα θα διεξαχθούν τρία παιχνίδια.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Πανιώνιο και είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη, απέναντι πάντως σε μία ομάδα που είναι ικανή να του δημιουργήσει προβλήματα αν τον βρει σε μέτρια ημέρα.

Ο ”Δικέφαλος” είδε το προβάδισμα των πέντε βαθμών από τον δεύτερο Ολυμπιακό να μειώνεται στον έναν και θα πρέπει να είναι προσεκτικός αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή, ενώ οι ”κυανέρυθροι” βρίσκονται χαμηλά με 15 βαθμούς και δεν έχουν την πολυτέλεια να ξεχωρίζουν παιχνίδια.

Το πρώτο σφύριγμα της ημέρας θα ακουστεί στην Ημαθία, εκεί όπου η Βέροια θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό σε έναν αμφίρροπο αγώνα. Η ”βασίλισσα του βορρά” διάγει εξαιρετική χρονιά και είναι πέμπτη στην κατάταξη, όμως και η ομάδα του Αγρινίου αποτελεί ανταγωνιστικό και συμπαγές σύνολο.

Στην Κέρκυρα, τέλος, η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι ”Φαίακες” έχουν απόσταση έξι βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά χρειάζονται βαθμούς, ειδικά στην έδρα τους. Ο Αστέρας όμως, χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις πια, παρουσιάζει μια θαυμάσια εικόνα, παίζει το ίδιο καλά εντός κι εκτός και αποτελεί το φαβορί της συνάντησης.

Το πρόγραμμα:  

15:00 Βέροια-Παναιτωλικός       
17:15 Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης  
19:30 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος