Skip to main content

Σούπερ Λίγκα: Δύσκολη αποστολή στα Γιάννενα για Παναθηναϊκό

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 17η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, που φέρει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να έχουν παιχνίδια με εκ διαμέτρου αντίθετο βαθμό δυσκολίας.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη συνάντηση της ημέρας ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Πλατανιά στο Φάληρο και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση των τριών βαθμών, τους οποίους χρειάζεται απαραίτητα μετά τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου, που έφερε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ”Δικέφαλο” στο +4.

Αντίθετα, στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που στον τελευταίο αγώνα του είχε θριαμβεύσει επί του ΠΑΟΚ με 3-0. Και σε αυτή την περίπτωση, οι ”πράσινοι” έχουν απόλυτη ανάγκη το τρίποντο για να παραμείνουν κοντά στους πρωτοπόρους, αλλά θα πρέπει να παίξουν πολύ καλά για να το κατακτήσουν.

Στις δύο ”ενδιάμεσες” αναμετρήσεις, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί στο Περιστέρι την Καλλονή κι έχει το προβάδισμα στα προγνωστικά, ενώ ο Λεβαδειακός θα φιλοξενήσει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας τον Εργοτέλη στο ντέρμπι των… μικρομεσαίων, όπου κάθε αποτέλεσμα είναι δυνατό καθώς οι αντίπαλοι ψάχνουν εναγωνίως για βαθμούς. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας ΟΦΗ-Νίκη Βόλου ματαιώθηκε, λόγω οφειλών της θεσσαλικής ομάδας.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

• 15:00 Ολυμπιακός-Πλατανιάς     

• 17:15 Ατρόμητος-Καλλονή        

• 17:15 Λεβαδειακός-Εργοτέλης   

• 19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός