Skip to main content

NBA: Μπορούν και χωρίς τους ηγέτες τους Λέικερς – Μπλέιζερς

Στις τρεις σερί νίκες έφτασαν φέτος οι Λέικερς, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά μετά το διάστημα 22-27 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους.

Με απόντα τον Κόμπι Μπράιαντ για δεύτερο συνεχή αγώνα, λόγω ενοχλήσεων στον ώμο, η ομάδα του Λος Άντζελες νίκησε πολύ εύκολα το Φοίνιξ 97-77 και υποχρέωσε το συγκρότημα από την Αριζόνα, που βρίσκεται σε «ελεύθερη πτώση», στην ένατη συνεχή ήττα του.

Για τους «λιμνάνθωπους» ο Λου Γουίλιαμς έκανε φετινό ρεκόρ με τους 30 πόντους που σημείωσε, ευστοχώντας στα 6 από τα 7 τρίποντα που σούταρε απέναντι στους τραγικούς «ήλιους».

Σε εντυπωσιακή κατάσταση δείχνει ότι βρίσκεται και το Πόρτλαντ, κι ας παίζουν οι Τρέιλ Μπλέιζερς χωρίς τον ηγέτη τους, Ντάμιεν Λίλαρντ.

Το Πόρτλαντ κατέγραψε την τέταρτη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, επικρατώντας με 112-106 μέσα στο Ντένβερ επί των Νάγκετς του Κώστα Παπανικολάου.

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ με 25 πόντους αναδεικνύεται σε επάξιο αντικαταστάτη του Λίλαρντ, ενώ από την άλλη ο Έλληνας φόργουορντ έπαιξε μόλις 12:06 λεπτά και σκόραρε 3 πόντους με ένα τρίποντο.

Τα αποτελέσματα:

  • Ουάσινγκτον-Μαϊάμι 75-97
  • Ντένβερ-Πόρτλαντ 106-112
  • Λος Άντζελες Λέικερς-Φοίνιξ 97-77
  • Νέα Υόρκη-Ατλάντα 111-97    
  • Τορόντο-Σικάγο 113-115