Skip to main content

Γαλλία: Η Μονακό ανακοίνωσε τον Γκλικ

Μεταγραφική επιτυχία για τη Μονακό, που ενίσχυσε τα μετόπισθεν με την απόκτηση του Καμίλ Γκλικ, ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του Euro 2016.

Ο 28χρονος Πολωνός, που αγωνιζόταν στην Τορίνο, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πριγκιπάτου. Βασικός στην Εθνική ομάδα, όπου έχει 46 συμμετοχές, ο Γκλικ ήταν αρχηγός στην «γκρανάτα» παίζοντας σε 131 παιχνίδια στη Serie A από την περίοδο 2012-13 σεζόν και σημειώνοντας 12 γκολ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Καμίλ Γκλικ» δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ, στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Η δύναμη, τα χαρίσματα και οι αμυντικές του ικανότητες, τις οποίες απέδειξε κατά τη διάρκεια του Euro, θα είναι ένα μεγάλο συν για τη Μονακό» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Γκλικ είπε ότι θα κάνει «ό, τι είναι δυνατόν για να βοηθήσω την ομάδα και το σύλλογο στην επίτευξη των στόχων του», τονίζοντας πως ήταν πρόθυμος να ξεκινήσει να γράφει αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα του «σε μια νέα πολύ συναρπαστική πρόκληση»