Μαγαζί… γωνία: Ο CEO που τριπλασίασε την αξία της επιχείρησής του
Τη δεκαετία του ’50 η οικογένεια του λειτουργούσε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες. Σήμερα, όμως, ο ίδιος έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη και εξωστρεφή γαλακτοβιομηχανία, η οποία «μαθαίνει» το ελληνικό γιαούρτι και το ελληνικό παγωτό από την Ευρώπη και τα Βαλκάνια έως την Αμερική και την Ασία. Ο λόγος, φυσικά, για τον Παναγιώτη Τσινάβο, τον άνθρωπο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μαγαζί… γωνία: Ο CEO που τριπλασίασε την αξία της επιχείρησής του.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί