Μαγαζί… γωνία: Ο CEO που τριπλασίασε την αξία της επιχείρησής του

Τη δεκαετία του ’50 η οικογένεια του λειτουργούσε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες. Σήμερα, όμως, ο ίδιος έχει δημιουργήσει μια σύγχρονη και εξωστρεφή γαλακτοβιομηχανία, η οποία «μαθαίνει» το ελληνικό γιαούρτι και το ελληνικό παγωτό από την Ευρώπη και τα Βαλκάνια έως την Αμερική και την Ασία. Ο λόγος, φυσικά, για τον Παναγιώτη Τσινάβο, τον άνθρωπο … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μαγαζί… γωνία: Ο CEO που τριπλασίασε την αξία της επιχείρησής του.