Λούλης: Πώς «φούσκωσε» το ζυμάρι της Loulis Food
Το ιδανικό «φούσκωμα» στο… ζυμάρι της Loulis Food φαίνεται ότι έχει πετύχει ο Νίκος Λούλης, ο οποίος βλέπει την ιστορική εταιρεία της οικογένειάς του (ξεκίνησε τον 18ο αιώνα στην Ήπειρο) αφενός να αποτελεί μία από τις παλαιότερες εισηγμένες του Χρηματιστηρίου (εισήχθη το 1951), αφετέρου να συνιστά τον μεγαλύτερο «παίχτη» στην αγορά των αλεύρων και των … Συνεχίστε να διαβάζετε το Λούλης: Πώς «φούσκωσε» το ζυμάρι της Loulis Food.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί