Skip to main content

Γ. Γεράρδος (Πλαίσιο) στο Naftemporiki TV: Από τα πρώτα βήματα στην επιτυχία – Ένα ταξίδι 50 ετών

«Επιτυχία είναι να κάνεις κάτι που το γουστάρεις» λέει ο Γιώργος Γεράρδος και παρουσιάζει το ταξίδι της εταιρείας «ΠΛΑΙΣΙΟ» από το 1974 έως σήμερα. Τα εμπόδια, τα προσωπικά στοιχήματα, οι προκλήσεις και οι επιτυχίες.

Στο «Ανταλλακτήριο Ιδεών» του Λάμπη Ταγματάρχη, στην τηλεόραση της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Γεράρδος, ιδρυτής και Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «ΠΛΑΙΣΙΟ», σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Γιώργος Γεράρδος αναφέρθηκε στο επιχειρηματικό ταξίδι της εταιρείας από το 1974 μέχρι σήμερα, στις προκλήσεις, τις δυσκολίες και τα προσωπικά στοιχήματα που κερδήθηκαν, μέχρι να καθιερωθεί το «ΠΛΑΙΣΙΟ» στην ελληνική αγορά.

Naftemporiki TV

Ο ιδρυτής της εταιρείας αφηγείται τα πρώτα χρόνια της ζωής του, εξηγεί πως από την ηλικία των 15 ετών ήξερε ότι θέλει να γίνει επιχειρηματίας, πώς βρέθηκε να στήσει το πρώτο μαγαζί με τη βοήθεια των συμφοιτητών του και πώς χρειάστηκε, όντας φαντάρος, να διοικεί την επιχείρηση του από «ένα στρατόπεδο 800 χλμ. μακριά από την Αθήνα, στην ουρά του ΚΨΜ!».

Ακόμα, ο Γιώργος Γεράρδος αναφέρθηκε στις καινοτομίες που εισήγαγε το «ΠΛΑΙΣΙΟ» στην πενηντάχρονη πορεία του, τον τρόπο που διαχειρίζεται μέχρι και σήμερα τον ανταγωνισμό, στις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν για το «ΠΛΑΙΣΙΟ» την εποχή της πανδημίας και στα μελλοντικά σχέδια που περιλαμβάνουν την εισαγωγή καινοτομιών αλλά και τη δημιουργία νέων στελεχών που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά του ελληνικού επιχειρείν.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί.