Skip to main content

Νέος πρόεδρος στην UHY International

Ο Rick David ορίστηκε νέος πρόεδρος του διεθνούς δικτύου λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών UHY International. Πριν από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ο ίδιος κατείχε την θέση Γενικού Λειτουργικού Διευθυντή (Chief Operating Officer) της εταιρείας UHY Advisors  Inc.

Ο Rick ξεκίνησε την καριέρα του σε μία από τις τέσσερις μεγάλες εταιρείες «Big Four» όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του για 30 συναπτά έτη. Ορίστηκε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της UHY τον Οκτώβριο του 2012 και διετέλεσε ταμίας της UHY από το 2015 έως το 2018. Έχει μια πρόσθετη εμπειρία ως ρυθμιστής στο λογιστικό επάγγελμα και στην διατύπωση προτύπων που αφορούν το λογιστικό και ελεγκτικό επάγγελμα.

Στη διάρκεια των πάνω από 40 ετών ελεγκτικής εμπειρίας στη βιομηχανία, έχει εργαστεί με ένα ευρύ φάσμα πελατών από πολυεθνικές εταιρείες και σε μικρότερες επιχειρήσεις. Συνεισέφερε επίσης στο λογιστικό επάγγελμα μέσα από την υπηρεσία του ως  μέλος της εκτελεστικής επιτροπής στο επαγγελματικό σωματείο Michigan State Board of Accountancy and the Professional Ethics Executive Committee of the American Institute of Certified Public Accountants (AICPA).

«Το να είσαι πρόεδρος ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα λογιστικών  και συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κόσμο αποτελεί μια πραγματικά συναρπαστική ευκαιρία. Βλέπουμε ήδη μεγάλη αύξηση των διασυνοριακών υπηρεσιών και έργων που έρχονται στο δίκτυο, και αυτό είναι κάτι που σκοπεύουμε περαιτέρω να οικοδομήσουμε» δήλωσε ο ίδιος μετά από την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.