Επιμέλεια: Λάμπρος Καραγεώργος

Πελοπόννησος, μια κληρονομιά ανεκτίμητης αξίας…

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 08:45
UPD:10:42
A- A A+

Πολιτισμός, ιστορία και φυσική ομορφιά… συναντιούνται στην πελοποννησιακή γη, οδηγώντας τον επισκέπτη της σε μια μοναδική εμπειρία.

Εδώ βρίσκονται επιβλητικοί αρχαιολογικοί χώροι, όπως η Επίδαυρος και οι Μυκήνες, συναρπαστικές μεσαιωνικές καστροπολιτείες, όπως η Μονεμβάσια και ο Μυστράς. Εδώ μπορεί ο επισκέπτης να γευθεί προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία παράγονται από ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται τη γη και τη φροντίζουν με μεράκι.

Με ακτογραμμή εκατοντάδων χιλιομέτρων, με  πεντακάθαρα νερά, αλλού ήρεμα περιτριγυρισμένα από φιλόξενους κόλπους, λιμάνια και μαρίνες, αλλού αγριεμένα μέσα σε συναρπαστικούς όρμους και επιβλητικά βράχια, η Πελοπόννησος αποτελεί ιδανικό προορισμό και για τον θαλάσσιο τουρισμό.  

Ως Περιφερειακή Αρχή προχωράμε πολύ σημαντικά οδικά και εγγειοβελτιωτικά έργα για να αξιοποιήσουμε και να αναδείξουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να δημιουργήσουμε στον επισκέπτη την απόλυτη εμπειρία, πάντα με σεβασμό στην ιστορία, τον πολιτισμό, και το περιβάλλον και με στόχο τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. 

Παναγιώτης Ε. Νίκας
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
www.ppel.gov.gr

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
διαβάστε επίσης

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ Οδηγός Τουρισμού