Επιμέλεια: Λάμπρος Καραγεώργος

ANEK LINES: Tαξιδεύουμε υπεύθυνα

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 07:40
UPD:10:40
A- A A+

Η ANEK LINES, η κορυφαία ακτοπλοϊκή εταιρεία, με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και με προτεραιότητα την προστασία της δημόσιας υγείας, ολοκλήρωσε με επιτυχία την επιθεώρηση ολόκληρου του στόλου της και έλαβε την εξειδικευμένη Πιστοποίηση «Biosafety Trust» από τον Ιταλικό Νηογνώμονα (RINA).

Πρόκειται για μια καινοτόμο πιστοποίηση συστήματος διαχείρισης, διεθνώς αναγνωρισμένη στον κλάδο της ναυτιλίας, που βασίζεται στη συστηματική προσέγγιση του ISO στα συστήματα διαχείρισης σε συνδυασμό με τις βέλτιστες επιστημονικές πρακτικές κατά της εξάπλωσης λοιμώξεων, καθώς και τις αρχές της διαχείρισης οργανωτικής συμπεριφοράς (OBM) για τον αποτελεσματικό έλεγχο και την πρόληψη μετάδοσης στο εργασιακό πλαίσιο.

Αντιμετωπίζοντας την πρόκληση της πανδημίας, η ANEK LINES θέτει στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της την προστασία της υγείας των επιβατών της.

Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία προσαρμόστηκε προληπτικά στα νέα δεδομένα και συνεχίζει να ταξιδεύει με τον σύγχρονο στόλο της στην Αδριατική, συνδέοντας την Ανκόνα, τη Βενετία και το Μπάρι με τα λιμάνια της Πάτρας, της Ηγουμενίτσας και της Κέρκυρας, καθώς και σε 12 προορισμούς στο Αιγαίο, συνδέοντας το λιμάνι του Πειραιά με την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Κάθε ταξίδι με τα πλοία της ANEK LINES είναι μια ξεχωριστή εμπειρία! Οι άνθρωποί της πιστεύουν ότι κάθε ταξίδι είναι μοναδικό και σας υποδέχονται με την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία ενώ όλα τα πλοία της είναι σύγχρονα με πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους και άνετες καμπίνες.

Με τακτικά δρομολόγια και ειδικά πακέτα προσφορών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων, η ANEK LINES αποτελεί την καλύτερη επιλογή στις θαλάσσιες διαδρομές στο Αιγαίο και στην Αδριατική.

Ειδικότερα, για όσους επιλέξουν να περάσουν τις διακοπές τους φέτος το καλοκαίρι στην Κρήτη, η ANEK LINES έχει προγραμματίσει επιπλέον ημερήσια δρομολόγια από τις25/07/2020, καθώς και ειδικές προσφορές για όσους ταξιδεύουν με το αυτοκίνητό τους!

Με πυξίδα την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους επιβάτες της, εξελίσσει την ταξιδιωτική εμπειρία προσφέροντας αναβαθμισμένο WiFi On Board σε συνεργασία με την ΤELENOR MARITIME. Οι ταξιδιώτες μπορούν να σερφάρουν σε κάθε σημείο των πλοίων, επιλέγοντας τη σύνδεση που τους ταιριάζει.

Επιβραβεύει τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών ANEK Smart Bonus για τη σταθερή προτίμησή τους με δωρεάν εισιτήρια και προνομιακές παροχές.

Οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στο φιλικό περιβάλλον των σαλονιών ή στις ευρύχωρες μοντέρνες καμπίνες των πλοίων της, να απολαύσουν καφέ, ποτό και γευστικά σνακ στα άνετα cafe των πλοίων και να δοκιμάσουν νόστιμα πιάτα με εξαιρετικές κρητικές και μεσογειακές γεύσεις στα self-service και a la carte εστιατόρια, πάντα με τη φιλόξενη υπογραφή της ΑΝEΚ LINES.

Η ΑΝΕΚ LINES, πιστή στη δέσμευσή της να λειτουργεί με υπευθυνότητα απέναντι στο επιβατηγό κοινό για περισσότερα από 50 χρόνια, συνεχίζει να σας ταξιδεύει σε προορισμούς στην Ελλάδα και την Αδριατική και να δείχνει στην πράξη το ενδιαφέρον και τη φροντίδα της για όλους εκείνους που επιλέγουν να ταξιδέψουν με τα πλοία του στόλου της.

Για περισσότερες πληροφορί ες σχετικά με προσφορές και πακέτα της ANEK LINES επισκεφθείτε το www.anek.gr/ ή καλέστε στο τηλ. 210 419 7400.

ANEK LINES: Ταξιδεύουμε υπεύθυνα ! #TravelResponsibly 

 

Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα ← → για να πλοηγηθείτε
διαβάστε επίσης

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ Οδηγός Τουρισμού