Skip to main content

Ανακάλυψε τον κόσμο του e-commerce με ένα κλικ, από την DHL Express!

Με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και με το διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο να αναπτύσσεται κάθε χρόνο με τριπλάσιο ρυθμό, η εξωστρέφεια των ελληνικών e-shop αποτελεί αναμφίβολα μία μεγάλη πρόκληση για κάθε λιανέμπορο του διαδικτύου!

Το discover.dhl.com είναι μία online πλατφόρμα ενημέρωσης από την DHL Express για το χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως. Σε αυτή τη «βιβλιοθήκη» ανεβαίνουν άρθρα, έρευνες, συμβουλές, πληροφορίες για εργαλεία μάρκετινγκ και κάθε είδους χρήσιμες ενημερώσεις για τον ατέρμονο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Ποιες είναι οι καταναλωτικές συνήθειες των Γερμανών; Τι επιλογές παράδοσης ή πληρωμής προτιμούν στην Κίνα; Πόσα γνωρίζουμε για την επόμενη γενιά καταναλωτών, “Generation A”; Γιατί οι ενέργειες direct marketing του e-shop μου δεν έχουν την ανταπόκριση που περιμένω; Έχω μόνο φυσικό κατάστημα, πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσω το δικό μου eshop; Οι διεθνείς ειδικοί της DHL Express, με τη στήριξη και τη γνώση ειδικών οργανισμών και εμπειρογνωμόνων έρχονται να απαντήσουν σε κάθε ερώτημα με στοιχεία.

Κάνε τώρα την εγγραφή σου στο discover.dhl.com και κάθε νέο θα επικοινωνείται άμεσα στο e-mail σου!  

Πόσο σημαντικός είναι ο πάροχος μεταφορών για το e-shop σου;

Ολοένα και περισσότερες έρευνες καταδεικνύουν με τον πιο εμφανή τρόπο τη σημασία που έχει για έναν Online καταναλωτή η διαδικασία παράδοσης των προϊόντων του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 91% των καταναλωτών θα εγκαταλείψει το καλάθι του αν η αποστολή των αγαθών απαιτεί πολλές ημέρες. Επιπλέον, ένα εξίσου συντριπτικό 87% των πελατών είναι πιθανό να γυρίσει σε ένα e-shop για μία νέα αγορά, έπειτα από μία καλή εμπειρία παράδοσης.

Ο πάροχος μεταφορών λοιπόν, είναι αναμφίβολα η συνέχεια του brand ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, η φυσική του παρουσία στην πόρτα των πελατών του. Στην DHL Express αυτό το γνωρίζουμε καλά. Δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 220 χώρες και προορισμούς και οι άνθρωποί μας διαθέτουν την τεχνογνωσία που χρειάζεται σε κάθε βήμα ενός επιτυχημένου Online εγχειρήματος. Η εμπειρία και οι γνώσεις τους μας επιτρέπουν να προσφέρουμε σε έναν πελάτη όχι απλά μία συμφωνία συνεργασίας αλλά κάθε συμβουλή που χρειάζεται για να κάνει με σιγουριά το μεγάλο βήμα προς μία παγκόσμια αγορά που συνεχώς μεταβάλλεται.

Ακολουθούμε τις τάσεις αλλά και τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, προσαρμόζοντας με ταχύτητα και αξιοπιστία τις υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, η ευελιξία αποτελεί για τον σύγχρονο καταναλωτή σημαντική προϋπόθεση για την ικανοποίηση του από ένα e-shop. Σε αυτά τα πλαίσια, δημιουργήσαμε την Online πλατφόρμα On Demand Delivery, στην οποία ο πελάτης ενός e-shop που συνεργάζεται με την DHL Express, κρατά στα χέρια του την πορεία της αποστολής του έχοντας τη δυνατότητα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τον τελικό της προορισμό, το χρόνο και τον τρόπο παράδοσής της. Δέσμευσή μας στην DHL Express είναι η τήρηση της υπόσχεσης του e-shop σας προς τους πελάτες σας, για άριστες υπηρεσίες και μία ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία που σίγουρα θα θέλουν να επαναλάβουν!