Skip to main content

You.gr: Click. Shop. Unbox

Η πανδημία  που όλοι βιώσαμε τους τελευταίους μήνες, άλλαξε πολλές από τις συνήθειές μας. Το lockdown, μεταξύ των άλλων, οδήγησε σε μία εκρηκτική αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών, επιταχύνοντας τη διείσδυση του e-commerce στην  αγορά. Ενώ το ηλεκτρονικό εμπόριο αυξάνονταν με ρυθμούς 15% ετησίως πριν την πανδημία, ξαφνικά επιτάχυνε, προχωρώντας 2-3 χρόνια μπροστά σε σχέση με προηγούμενες εκτιμήσεις.

You.gr : Click. Shop. Unbox

To www.you.gr είναι ένα από τα μεγαλύτερα, αμιγώς ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, με περισσότερα από 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά. Αποτελεί την επένδυση του Ομίλου Quest στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και στην καθημερινή του λειτουργία υποστηρίζεται από την Info Quest Technologies, την εταιρεία που για σχεδόν 40 χρόνια εξυπηρετεί τις ελληνικές επιχειρήσεις και καταναλωτές με λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες που τους βοηθούν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Στο κέντρο της στρατηγικής του you.gr  είναι ο «smart customer», που θέλει  να πραγματοποιεί έξυπνες, άνετες και ευχάριστες αγορές. Δέσμευση της ομάδας του αποτελεί η προσπάθεια να θέτει πάντα την πιο προηγμένη τεχνολογία, το σύγχρονο design και τεχνικές marketing, αλλά και το ταλέντο των ανθρώπων του, στη δημιουργία μίας ξεχωριστής εμπειρίας για κάθε πελάτη, κάθε μέρα. Η στρατηγική αυτή συμπυκνώνεται στο moto του you.gr: Click.Shop.Unbox, που δείχνει την ευκολία, την ποικιλία και την χαρά που συνοδεύει κάθε αγορά.

Click:  

Στο you.gr μπορεί κάποιος να βρει εύκολα το προϊόν που ψάχνει και να το αγοράσει με 3 μόλις κλικς, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη εξοικείωση ή εμπειρία. Είτε από τον υπολογιστή, είτε από το κινητό, το φιλικό περιβάλλον του ηλεκτρονικού καταστήματος, βοηθά στην εύκολη αναζήτηση – ακόμα και με φωνητικές εντολές –  και επιλογή του κατάλληλου προϊόντος, τη γρήγορη ολοκλήρωση της παραγγελίας με ξεκάθαρους όρους και πληροφορίες και την ασφαλή πληρωμή.

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής, δυνατότητα παραλαβής από 500 σημεία, πολλά εκ των οποίων με λειτουργία όλο το 24ωρο, chat και τηλεφωνική βοήθεια, είναι κάποιες από τις δυνατότητες για άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση!

Shop.

Στο you.gr μπορεί είναι διαθέσιμα περισσότερα από 20.000 προϊόντα σε 500 διαφορετικές κατηγορίες τεχνολογίας αλλά και είδη καθημερινής χρήσης και περιποίησης, σε πάνω από 600 επώνυμα Brands.  Στο ίδιο καλάθι, με μία πληρωμή, μία παράδοση και την ποιότητα εξυπηρέτησης και αξιοπιστίας που εγγυάται το you.gr, μπορεί κάποιος να ολοκληρώσει τις αγορές του και να παραλάβει όπου τον εξυπηρετεί, ακόμη και αυθημερόν. Οι επιχειρήσεις, στο ειδικό section You Βusiness έχουν, επίσης,  πρόσβαση σε επαγγελματικά προϊόντα, ειδικές τιμές και εξειδικευμένο σύμβουλο εξυπηρέτησης. Κατά τη διάρκεια του lockdown, το you.gr είδε εκθετική αύξηση σε πωλήσεις Laptops, web κάμερες, ακουστικά και εκτυπωτές που αξιοποιήθηκαν για την τηλεργασία, σε καθαριστικά και απολυμαντικά, puzzle και παιχνίδια για τα παιδιά, οικιακές συσκευές για δημιουργικό μαγείρεμα και είδη γυμναστηρίου, για άσκηση στο σπίτι. Το «e-καλάθι» περιείχε τα πάντα.

Unbox.

Επιδίωξη του you.gr είναι κάθε αγορά να δημιουργεί έναν ακόμη ευχαριστημένο πελάτη. Να ολοκληρώνεται απροβλημάτιστα και να συνοδεύεται  από την απόλαυση της εμπειρίας του Unboxing. Και βέβαια υπάρχει πάντα διαθέσιμο το τμήμα εξυπηρέτησης  για ό,τι χρειαστεί κατά τη διάρκεια, ή μετά την παραλαβή.

Η ομάδα του you.gr δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να έχει κάθε πελάτης πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση.  Τους τελευταίους μήνες το you.gr υπερδιπλασίασε τις πωλήσεις, τον αριθμό των παραγγελιών  και τους νέους πελάτες, ενώ όχι τυχαία, το 98% των πελατών δηλώνουν ότι θα επέλεγαν και πάλι το you.gr για τις αγορές τους.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι κάτι καινούργιο, ούτε πρόκειται να υποκαταστήσει  εξ ολοκλήρου τις αγορές στα φυσικά καταστήματα. Αποτελεί ένα εναλλακτικό κανάλι αγορών, με πολλά και ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα για τους καταναλωτές. Στον πυρήνα του έχει – και πρέπει πάντα να έχει –  τις αρχές και αξίες κάθε υγιούς και σύγχρονης εμπορικής δραστηριότητας,  που θέτει τον πελάτη και την ικανοποίηση των προσδοκιών του στο κέντρο. Επιπλέον, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, μπορεί να προσφέρει λύσεις, ευκολίες και επιλογές στους καταναλωτές, που μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχαν ή ήταν πολύ χρονοβόρες και κοστοβόρες. Η δυναμική που δημιουργήθηκε το πρόσφατο χρονικό διάστημα, δείχνει ότι οι καταναλωτές είναι έτοιμοι. Υποχρέωση όλων μας όσοι δραστηριοποιούμαστε στον χώρο, είναι να αξιοποιήσουμε τη  δυναμική αυτή και να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους Έλληνες καταναλωτές.