Skip to main content

ΑΒ Βασιλόπουλος: «Το δικό σου» AB Shop & Go η πρόταση για το νέο επιχειρηματικό σου ξεκίνημα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μετρά 79 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά τροφίμων. 79 χρόνια που υπογραμμίζονται από καινοτόμες στρατηγικές επιλογές και υπογράφονται από την αξιοπιστία του ισχυρού ονόματος που χαρακτηρίζει την εταιρεία. Σε όλη της τη διαδρομή η εταιρεία στηρίζει δυναμικά τις τοπικές αγορές, δημιουργώντας αξία τόσο για την κοινωνία στο σύνολό της όσο και για την εθνική οικονομία, στην τόνωση τη οποίας συμβάλλει με όσα μέσα διαθέτει. 

Διατηρώντας αδιαπραγμάτευτη την άριστη ποιότητα μεγάλης ποικιλίας κωδικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές για όλους, η ΑΒ Βασιλόπουλος διαγράφει μέχρι σήμερα ανοδική τροχιά ανάπτυξης και έχει κατακτήσει ηγετική θέση στο ελληνικό λιανεμπόριο, διευρύνοντας ολοένα και περισσότερο το δίκτυό της που σήμερα διαθέτει 414 καταστήματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Σε αυτή την κατεύθυνση και με το franchise να αναδεικνύεται καθημερινά ως μια ευέλικτη λύση που ενέχει περιορισμένο ρίσκο για κάθε σύγχρονο επιχειρηματία, η ΑΒ Βασιλόπουλος από το 2004 αναπτύσσει και εξελίσσει ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης. Με αυτό τον τρόπο το ΑΒητικο δίκτυο εμπλουτίζεται μέσα από νέες επιλεγμένες συνεργασίες, με επίκεντρο τα επιτυχημένα μοντέλα AB Shop&Go για τα πυκνοκατοικημένα αστικά κέντρα και τα AB Food Market για τις κωμοπόλεις. Από την ανάπτυξη των πρωτοποριακών σχημάτων franchise η ΑΒ στοχεύει μεταξύ άλλων στην ενίσχυση της ελληνικής μικρομεσαίας επιχείρησης. 

Σήμερα, στηρίζοντας στην πράξη τους νέους επιχειρηματίες της χώρας μας, παρουσιάζει μια νέα πρόταση για το επιτυχημένο μοντέλο ΑΒ Shop & Go που διευρύνει τις επιλογές στο εγχώριο franchise. «Το δικό μας & δικό σου» είναι εδώ, θέτοντας ισχυρά θεμέλια για το ξεκίνημα μιας νέας επιχειρηματικής καριέρας και προσδίδοντας δυναμικά κίνητρα στην ελληνική επιχειρηματικότητα. 

Η ΑΒ Βασιλόπουλος υποστηρίζει στην πράξη την προσπάθεια των νέων της συνεργατών σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη προσφέροντας έως και το 80% της αρχικής επένδυσης. Ο franchisee διαθέτει το υπόλοιπο κεφάλαιο, μεράκι και διάθεση για δουλειά. Η εξειδικευμένη ομάδα της ΑΒ Βασιλόπουλος βρίσκεται στο πλευρό των νέων επιχειρηματιών από την πρώτη στιγμή και σε κάθε στάδιο εξέλιξης του κάθε νέου καταστήματος.  

Λίγα… περισσότερα για το ΑΒ Shop & Go 

Το ΑΒ Shop & Go αποτελεί την πρόταση της ΑΒ Bασιλόπουλος για την κάλυψη έκτακτων και συμπληρωματικών αγορών μέσα στην πόλη. Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές αστικών κέντρων ή σε σημεία που συγκεντρώνεται πολύς κόσμος σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ενδεικτικά, τέτοια σημεία θεωρούνται οι σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σημεία που συγκεντρώνουν πολλούς χώρους εργασίας και σχολεία. 

Το ΑΒ Shop & Go με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και φιλικό, οικείο περιβάλλον διευκολύνει τις καθημερινές αγορές, προσφέροντας τη μοναδική ΑΒητική αγοραστική εμπειρία. Διαθέτει χώρους πώλησης 100-120 τ.μ. και συνήθως περιλαμβάνει επιπλέον έναν μικρό χώρο αποθήκης.

Με την υπογραφή ενός ισχυρού ονόματος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος αποτελεί τη Νο1 επιλογή στο σύγχρονο franchise. Με εγγύηση το ισχυρό όνομα, την υψηλή τεχνογνωσία, την άρτια οργάνωση, τις σύγχρονες υποδομές αλλά και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει σε όλη της τη διαδρομή με προμηθευτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, υπογράφει με αξιοπιστία κάθε νέα συνεργασία προσελκύοντας τόσο υφιστάμενους επιχειρηματίες του κλάδου όσο και νέους επενδυτές. 

Οι franchisees έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε μια ισχυρή αλυσίδα, με παράδοση στην ελληνική αγορά τροφίμων που παρέχει τόσο την απαραίτητη ασφάλεια, όσο και τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθουν σε κάθε νέα πρόκληση. Με πίστη στις ίσες ευκαιρίες η ΑΒ Βασιλόπουλος υποδέχεται κάθε νέο συνεργάτη, ως ισότιμο μέλος της μεγάλης ΑΒητικής οικογένειας.

Σε μια εποχή στην οποία η ελληνική επιχειρηματικότητα δοκιμάζεται, η ΑΒ Βασιλόπουλος αναγνωρίζει την ανάγκη των νέων επιχειρηματιών να βρουν διεξόδους και να πραγματοποιήσουν νέα, σταθερά βήματα με εγγυημένη αξιοπιστία. Προσφέρει λοιπόν απλόχερα όλη την υποδομή και την τεχνογνωσία της, προσφέρει την αξιοπιστία της υπογραφής του ονόματος ΑΒ Βασιλόπουλος, δίνοντας πνοή στην ελληνική επιχειρηματικότητα.