Skip to main content

Δωδώνη Α.Ε.: Ορίστηκε το νέο δ.σ. – Νέος πρόεδρος ο Χρήστος Τσόλκας

Παραμένουν οι Ι. Βιτάλης και Μ. Παναγιωτάκης στο νέο σχήμα

Νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγη στη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση στις εγκαταστάσεις της Δωδώνη Α.Ε. στα Ιωάννινα, που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της διαδικασίας εξαγοράς της εταιρείας. Σε συνέχεια της συνεδρίασης, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο με την εξής σύνθεση:

  • Πρόεδρος: ο κ. Χρήστος Τσόλκας
  • Αντιπρόεδρος: ο κ. Ιωάννης Βιτάλης
  • Διευθύνων Σύμβουλος: o κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης
  • Μέλη: ο κ. Νίκος Σερέτης και ο κ. Σπύρος Παπαγιάννης

«Αναλαμβάνω τα νέα μου καθήκοντα με αίσθημα τιμής, αλλά και ευθύνης, απέναντι στην εταιρεία, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές» δήλωσε ο Χρήστος Τσόλκας, πρόεδρος του δ.σ. της Δωδώνη και Διευθύνων Σύμβουλος της Δέλτα Τρόφιμα. Όπως σημείωσε «η ΔΩΔΩΝΗ διακρίνεται για το όραμα και τη φιλοσοφία της καθώς και για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει. Μέσα από το νέο μου ρόλο, δεσμεύομαι πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε δυναμικά, με στόχο να οδηγήσουμε την εταιρεία, υπό το πρίσμα του νέου ομίλου, σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

«Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. συνεχίζει την επιτυχημένη και ανοδική της πορεία ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων, φημισμένη για τα αγνά και υψηλής ποιότητας προϊόντα που παράγει. Στόχος μας παραμένει η διεύρυνση του προϊοντικού μας χαρτοφυλάκιού, το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων και η διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς μας τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο» ανέφερε από την πλευρά του ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, διευθύνων σύμβουλος της Δωδώνη.