Skip to main content

Όλοι δούλεψαν για τη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε να πάνε χαμένα τα «δώρα» της Σεβίλης και της Μπαρτσελόνα, που έχασαν απρόσμενα βαθμούς στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής στην Primera Division.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν νίκησε στο «Μπερναμπέου» με 3-0 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, απέχει πια τέσσερις βαθμούς από τις δύο ομάδες που την ακολουθούν και έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Ο Κόβατσιτς άνοιξε το σκορ στο 38΄, ο Ρονάλντο διπλασίασε στο 51΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μοράτα στο 82΄, με τους Βάσκους να παίζουν από το 74΄ με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μαρτίνεθ.

Το σερί της Μπαρτσελόνα διακόπηκε στη Σεβίλη, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και θα πρέπει να αισθάνεται και τυχερή, αφού ο Σουάρες ισοφάρισε στο 90΄ το γκολ του Αλέγρια στο 75΄.

Το δεύτερο… δώρο στη Ρεάλ έκανε η Εσπανιόλ, που νίκησε τη Σεβίλη με 3-1. Μια Σεβίλη που έπαιξε όμως με παίκτη λιγότερο μόλις από το 2ο λεπτό λόγω της αποβολής του Παρέχα.

Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Ρέγες στο 4΄, στο 20΄ ο Γιόβετιτς ισοφάρισε αλλά οι Ανδαλουσιάνοι δεν άντεξαν να παίξουν όλο τον αγώνα με 10. Έτσι, ο Ναβάρο στο 45΄ έκανε το 2-1 και ο Μορένο στο 71΄το τελικό 3-1.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε 2-1 τη Χιχόν στο «Σαν Μαμές», ανέβηκε στην έβδομη θέση και πλησίασε την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης στους τέσσερις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Τσοπ στο 27΄, όμως οι Βάσκοι του Ερνέστο Βαλβέρδε έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και αφού ισοφάρισαν με τον Μουνιάιν στο 50΄ πήραν τη νίκη με πέναλτι του Αντούριθ στο 71΄.