Skip to main content

ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρος» ο Σιμόες

Παίκτης της ΑΕΚ από το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ο Αντρέ Σιμόες, ενώ η Ένωση βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση και του Μακόλεϊ Κρισάντους.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου μέσου για τα επόμενα 2 χρόνια, χωρίς να γίνουν γνωστά τα οικονομικά ανταλλάγματα της μεταγραφής. Για τον παίκτη υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές ισπανικές και πορτογαλικές ομάδες, ωστόσο, επέλεξε την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Αντρέ Σιμόες, η οποία θα έχει έναρξη από την 1/7/2015 και θα έχει διάρκεια δύο ετών.

Ο Αντρέ Λουίς Γκόμες Σιμόες είναι γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1989 και αγωνίζεται στην Μορεϊρένσε, με την οποία συμμετείχε σε 51 αγώνες πρωταθλήματος (5 γκολ) από το καλοκαίρι του 2013 και μετά. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και πριν από τη Μορεϊρένσε είχε αγωνιστεί στην Παντροένσε και στη Σάντα Κλάρα», αναφέρει το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση.

Στο μεταξύ, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, την φανέλα της ΑΕΚ θα φορέσει και ο Νιγηριανός επιθετικός, Μακόλεϊ Κρισάντους. Ο παίκτης περιμένει να πάρει την ελευθέρας του από την τουρκική, Σίβασπόρ κι εφόσον τακτοποιηθεί το θέμα θα υπογράψει αμέσως στους «κιτρινόμαυρους».