Skip to main content

Super League: Δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός, 0-0 με Λεβαδειακό

Νέο σοκ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Λεβαδειακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη 18η αγωνιστική της Super League, ύστερα από ακόμη μια τραγική εμφάνιση.

Απέναντι σε έναν από τους αδύναμους αντίπαλους της κατηγορίας, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχασε μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσει Ξάνθη και Πανιώνιο σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση, με αποτέλεσμα να παραμείνει τέταρτη κι ενώ ο ΠΑΟΚ έχει πλησιάσει τους «πράσινους» πολύ.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» αποδοκιμάστηκαν για άλλη μια φορά από τους φίλους της ομάδας τους, ο Ουζουνίδης ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση, αλλά η ουσία είναι πως στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε μια ομάδα-άθυρμα, χωρίς αρχή, μέση, τέλος, ψυχολογία, χωρίς τίποτα…

Κορυφαία στιγμή του Παναθηναϊκού ήταν η άστοχη κεφαλιά του Μπεργκ από κόρνερ του Βιγιαφάνες στο 66΄, κι αυτό είναι άκρως αποκαλυπτικό για την εμφάνιση των γηπεδούχων.

Από την πλευρά του, ο Λεβαδειακός πήρε έναν από τους πιο εύκολους βαθμούς των τελευταίων ετών στη Σούπερ Λίγκα. Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου όχι μόνο δεν κινδύνεψαν αλλά έφυγαν με σημαντικό κέρδος στην προσπάθεια που καταβάλουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Μάλιστα, η μοναδική κλασική ευκαιρία στον αγώνα ανήκε στους Βοιωτούς, όταν στο 71΄ ο Μάντζιος «άδειασε» τον Κουτρουμπή και πλάσαρε τον Βλαχοδήμο, που ενστικτωδώς βρήκε την μπάλα με το αριστερό χέρι και απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ.