Skip to main content

Η Άρσεναλ παίρνει δανεικό τον Καράσκο

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε συνομιλίες για να υπογράψει τον Βέλγο διεθνή πρώην άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης Γιανίκ Καράσκο, ο οποίος αγωνίζεται στην κινεζική Νταλιάν Γιφάνγκ, σύμφωνα με αναφορές του Sky Sports.

Οι Gunners βρίσκονται στην αγορά για έναν ικανό παίκτη, αφού τόσο ο Άλεξ Ιβόμπι όσο και ο Χένρικ Μκιταριάν δεν έχουν ανταποκριθεί στο ρόλο, είχαν δε εντοπίσει τον Καράσκο και τον Ιβάν Πέρισιτς από τον Ίντερ, ως δύο υποψηφίους.

Μάλιστα, είχε αναφερθεί ότι η Άρσεναλ έκανε προσφορά στην Ίντερ για να πάρει δανεικό τον Κροάτη άσο, με οψιόν απόκτησης στο τέλος της σεζόν, αλλά η ιταλική πλευρά πιστεύεται ότι ζήτησε κανονική μεταγραφή, κάτι που η ομάδα του βόρειου Λονδίνου ήταν απρόθυμη να πράξει.

Ο τεχνικός της ομάδας, Ουνάι Έμερι, δήλωσε ότι η Άρσεναλ δεν έχει κεφάλαια για να κάνει μεταγραφές τη χειμερινή περίοδο και πως οι διαπραγματεύσεις για δανεισμό ήταν οι μοναδικές δυνατότητες του συλλόγου.

Ο Καράσκο προσφέρει μια πιο μακροπρόθεσμη λύση για την Άρσεναλ, δεδομένου ότι είναι μόλις 25 ετών σε σύγκριση με τον Πέρισιτς, ο οποίος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής το προσεχές Σάββατο. Ακόμη, εκτιμάται ότι η σημερινή ομάδα του δεν έχει πρόβλημα με την επιλογή του δανεισμού του.