Skip to main content

Η Workathlon στον επιταχυντή του Techstars στο Άμπου Ντάμπι

Την επιλογή της στις 10 καλύτερες νεοφυείς επιχειρήσεις από όλο το κόσμο που λαμβάνουν μέρος στον επιταχυντή Techstars | Hub71 ανακοίνωσε η Workathlon.

Το κορυφαίο Αμερικάνικο πρόγραμμα επιτάχυνσης λαμβάνει χώρα μεταξύ 27 Ιανουαρίου και 20 Απριλίου 2020 στο Hub71, στην καρδιά του Άμπου Ντάμπι.

Αναμένονται τρεις μήνες καθοδήγησης, pitching και growth-hacking με μέντορες και συνεργάτες του παγκόσμιου δικτύου του Techstars. Στόχος του εγχειρήματος είναι οι 10 συμμετέχουσες επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις πλήρεις δυνατότητες τους, να αναπτυχθούν γρήγορα, και να αναδειχθούν πρωταθλητές στον κλάδο τους, προσελκύοντας εντέλει το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων επενδυτών.

Η Workathlon, είναι η δεύτερη ελληνική εταιρεία στα χρονικά του Techstars που θα λάβει μέρος σε αυτό το καινοτόμο και παγκοσμίως αναγνωρισμένο επιταχυντή, οι εταιρείες του οποίου έχουν συνολική αποτίμηση 25 δισ. δολ.. Η διάκριση για την ελληνική εταιρεία να προσκληθεί στον επιταχυντή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, είναι αναγνώριση της επιτυχημένης πορείας της Workathlon τα τελευταία δύο χρόνια και της καινοτομίας που έχει εισάγει στην εύρεση προσωπικού στον τουριστικό τομέα.